Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 9-2014

25-2

Ik was er helemaal klaar voor... Het zag er veelbelovend uit qua blauw uurtje, ik was vanmiddag al bij Cees geweest en heb een stuk met hem gewandeld. Toen ik thuis kwam snel een prakje gegeten en de fototas ingepakt om naar de nieuwe brug in Nijmegen te gaan.... Maar het is me echt niet gegund, je kunt er gewoon aan de kant van Lent niet meer bijkomen met de auto. De dijk is afgesloten, daar mag je alleen nog lopend of met de fiets op en verder zijn er geen andere wegen meer. GRRR!! Dan maar een beetje Wordfeuten en het laatste snoep opmaken.

28-2

Vandaag even wat anders. Met Rosanna met de bus naar de kinderboerderij. Ze heeft genoten (en ik ook), alleen al de bus vond ze geweldig. Het koeientasje uit de Azoren moet overal mee naar toe, dat ding is een schot in de roos geweest. In tegenstelling tot die blauwe trui die ik heb gebreid, dat is krijsen en gillen als Maud hem tevoorschijn haalt, die wil ze absoluut niet aan. En dat is al vanaf het moment dat ik hem gaf... ze pastte hem nog niet eens, zette gelijk al een keel op toen ze hem zag :(

Ik ben niet de enige met een 'bad hairday'...

Van al dat spelen en aaien krijg je dorst.

Slagerij van Kampen. Een plekje vooraan op de tweede rij en een lege stoel voor me geeft mij de gelegenheid aardige plaatjes te maken. Vooral de verschillende kleuren licht maken het altijd mooi bij dit soort fotografie. Iso 1600 - F 3.2 - 1/250e sec met de 40 mm pancakelens.

En nog een toegift.