Gastenboek....

Geef gerust je commentaar en laat eventueel je homepage-adres achter....
Annemiekenaam: berichtje:
 
Rob Sweebe Mooi verslag van jouw Engeland-reis. Heel teleurstellend dat je moest afbreken, gelukkig had je een helm op. Met een gebroken hand kun je niet meer verder met zo'n zwaar beladen fiets.
Ontroerende ontmoeting met Ian die jou zo goed verder kon helpen en jij op jouw beurt, het graf van een gevallen WO2 vlieger hebt kunnen terugvinden!
Heel Engeland had deze zomer geluk met het weer. In Oost Engeland is het weer stabieler, ik kon jouw route goed reconstrueren op de kaart.
Heel mooie fotografie, heel sfeervol.
BRAVO!! Dat je nog 10 dagen met zo'n blessure aan de gang bleef, en hoe je de mentale klap overwon.
Laat je niet uit het veld slaan en train wat vaker met een beladen fiets, de kneep zit 'm in de 'Bijzondere Verrichtingen' en in de afdalingen. Meer ervaring opdoen!
Genees voorspoedig, deze fiets-hobby levert veel goede vrienden op.
Beterschap,
Groet, Rob.
 
Rob Sweebe Je bent goed bezig. Een kanjer dat je doorzet naar Engeland, ik had niet anders verwacht. Jouw grootste tegenstanders zijn de vocht en het kille klimaat. Je neemt goede maatregelen. Wat zal het een interessante reis worden.
Goede reis en behouden vaart. Groet Rob Sweebe.
 
rob sweebe Interessante fotografie, zeker de zwart witten. Ik zal nog vaak op jouw site terugkomen. Groet robsweebe.com
 
Marco Hoi Annemieke,

gisteren tipte ik je bij Roel Fokken http://www.fotograficamuseumdoesburg.nl/Winkel/ op www.lomography.com waar je (m.n. dure) nieuwe lenzen kunt vinden voor speciale effecten zoals bokeh.
Bekeek zojuist je 'oogst' aan foto's. Complimenten! Warme kleuren en zeker met insecten zijn de bloemenfoto's schitterend. Actiefoto's met flits, reisfoto's van vrijwilligerswerk in Oeganda (wat een ongedwongen mensen!), portretfoto's van mensen uit het dorp: mooi!

Tussen je zwart-wit straatfotografiefoto's zitten juweeltjes. Die van het stelletje op de bank is om in te lijsten! http://www.roodbootje.nl/straatfotografie%20in%20zwartwit/straat%201.jpg
Inderdaad jammer dat er zelden een bedankje vanaf kan wanneer je foto's mailt.

Over mijn analoge hobby: Wat analoge toestelletjes betreft kan men beter naar de orginele oudjes kijken dan de te dure plastic Lomo's (tenzij je gaat voor de Lubitel 166+ TLR). Digitaal is wel voordeliger in 'plaatjes schieten'. Daar tegenover staat dat je met analoog bewuster leert fotograferen (steilere leercurve m.b.t. instellen sluitertijd, diafragma en focus a.d.h.v. lichtgevoeligheid film en lichtomstandigheden).

Een oud werkend lichtmetertje heb je bij Roel voor ca. een Eurotientje. Gisteren die goed werkende Kodak Retina 2c (kleinbeeld) camera gekocht. Geen 'mint' conditie qua behuizing maar verder fantastisch goede lenzen enz. Gisteren schoongemaakt en de handleiding doorgespit, vandaag laden en schieten. Gescande negatieven publiceer ik t.z.t. op www.lomography.com/homes/acrom waarop ik deze week nog lomo purple foto's heb geplaatst.
Tot een volgende keer wellicht. Misschien 18 augustus, op de 25e internationale openlucht fotografica markt in Doesburg?
 
sonja Wat een leuke foto's. Mooie impressie van bezoek en jullie reisje. Hebben genoten van jullie bezoek.
 
Leon Ik zie dat je daar herlijk aan het genieten bent. Met veel bijzonder dieren en hele mooi foto's
 
Greet Mooie foto's van het begin van je vakantie... ik zie dat je geniet!
 
Greet Zag dat jullie ook in Praag zijn geweest. Wat een prachtige stad is dat toch... mooie foto's!
 
Agnes Prachige reportage van de prachtige stad Praag
 
William en Cindy Tap Leuk om te zien wat jullie de afgelopen dagen allemaal gezien en beleefd hebben.wij hopen dat jullie genoten hebben !!! Maar dat zal ongetwijfeld.
 

volgende


naam:

bericht: