Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 9-2012

26-2

Een vruchtbaar zondagje: Ik was m'n auto, die staat nog bij Cees en bij hem is dat handiger om te doen. (Dat werd tijd, de laatste keer was toen mijn collega's hem voor mij onderhanden hebben genomen). Cees en Gaby gaan vierspan rijden en 's middags mesten Cees en ik alle stallen uit. Hij koppelt de trailer aan zijn nieuwe auto om te kijken of de verlichting werkt en eind van de middag nog bij Erik, Maud en Rosanna op visite.

Het wordt tijd dat Maud eens met Rosanna naar het studiootje komt, daar heb ik nu ook een witte achtergrond. Samen met de softbox moet ik dan zonder Photoshop (behalve dan de omzetting naar zwart/wit) tot zo'n soort resultaat kunnen komen. Wat kijkt ze hier ondeugend hè?

27-2

Vandaag weer een etappe van het Pieterpad gelopen: Zelhem - Braamt - 18 kilometer. We zetten de auto in Zelhem neer en vertrekken daar rond 9.00 uur. Rond 13.15 uur zijn we in Braamt. De route naar Braamt is de eerste helft redelijk afwisselend, het tweede stukje is wat saaier. Vanuit Braamt gaan we via Doetinchem terug naar Zelhem met de bus. Dat is goed te doen. De rest van de foto's op : Pieterpad Zelhem - Braamt

1-3

Multi functioneel... in de breek: stofzuigen, dweilen, warm eten, strijken, wordfeuten en chatten met Agnes over Uganda.

En zoals je wel ziet gaat dat allemaal niet foutloos met die tiptoetsen...

2-3

Eten en bijkletsen bij Ans. De volgende keer bij mij en dan ook een foto maken in het "studiootje".

3-3

Stoere jongens bij de buurman (?)