Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 8-2017

201-2

Vandaag komt mijn collega Albert me helpen met Basecamp en de GPS. Nu is Basecamp voor hem ook nieuw maar samen komen we toch wel een eindje op weg. Maar hij heeft al wel veel routes gemaakt voor zijn motor en vakanties. Leerzaam dagje. En kijk eens op het scherm wat een mooi fietsweggetje!

26-2

Vandaag een route in de gps gezet en gaan fietsen. Het ging warempel goed! Ik heb de mogelijkheid gebruikt om een aantal bezienswaardigheden aan te klikken en dan heb ik Basecamp de route laten bepalen. Ik kwam op een weggetje dat als doodlopend met een bord was aangegeven maar waar ik toch gewoon door heen kon fietsen en op een weggetje waarvan ik altijd heb gedacht dat het alleen voor aanwonenden was. Zo wordt je tourist in eigen achtertuin.

Je zou er normaal gesproken waarschijnlijk gewoon aan voorbij fietsen maar met het maken van de route had ik dit aangeklikt. Er komt dan op de gps een waarschuwingstekentje in je beeld dat je dit hebt aangemerkt als bezienswaardigheid. Een klein kunstwerk genaamd 'veilingkisten'.

Nog een bezienswaardigheidje, een moordkruis.

En in Nijmegen had ik dit als bezienswaardigheid aangeklikt. Van lieverlee kom ik steeds een heel klein stapje verder met die gps.