Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 7-2016

15-2

Vandaag wordt Mathieu 30 jaar. Niet dat hij dat echt viert maar we gaan wel samen een stuk fietsen, drinken ergens koffie en gaan tussen de middag wat eten samen. Op de foto wil hij liever niet en fietsen en fotograferen gaat echt heel slecht samen. Ik heb nu al besloten straks alleen zijn kleine compact camera mee te nemen. Het is een beetje een kriskras rondje geworden. We wilden eten bij Oortjeshekken maar dat was gesloten.

Bij deze molen hebben we koffie/thee gedronken en dat zijn ook de twee enige foto's van de fietsronde.

Vanmiddag tussen 16.00-17.00 uur ook nog zo'n 5 km door de Bemmels Waard gelopen. Dus de hele dag lekker buiten geweest. Wandelen en fotograferen gaat stukken beter samen.

Fietsenleed...

16-2

Vandaag alweer zo'n mooie dag. Beter nog dan gisteren zelfs, minder wind. Vanochtend lekker gefietst en vanmiddag een paar uurtjes op de kleinkinderen gepast.

Rechts in beeld Kasteel Doornenburg.

Zelfportretje.

Bij Maud in de tuin wat detail foto's van de fiets gemaakt. Revi ligt te slapen en Rosanna is naar school.

Een riem ipv een ketting. Hoef je niet te smeren dus geen vettigheid.

Fijn stuur wat je op verschillende manieren vast kunt pakken.

Over die kompas ben ik het nog niet eens, ik geloof niet dat hij helemaal goed het noorden aangeeft...

14 soepele versnellingen.

Het is gewoon zo leuk om alleen maar te kijken waarmee hij zich zoal bezig houdt.

Nou dit is dan weer wat minder.... verrassing voor oma in de luier.

Ondertussen is Rosanna ook uit school en zij heeft speciaal gevraagd of ik de I-pad mee wilde nemen.

En 's avonds nog hard gelopen met de hardloopgroep in Nijmegen. Afstand en tijd is inclusief de warming-up en cooling down. Ben van m'n leven nog niet zo sportief geweest ;)

17-2

Middagje Arnhem met Agnes. Zij had het nieuwe station nog niet gezien. Bij Stan & Co thee gedronken en door Sonsbeek gelopen.

19-2

Gisteravond was er weer clubwedstrijd van het thema 'mens en werk'. Helaas was ik niet aanwezig vanwege een late dienst maar ik kreeg wel het hoogste aantal punten met deze inzending. In totaal lever je 3 of 4 foto's in en degene met de meeste punten wint. Ik ben dus geen algehele winnaar maar de winnaar van gisteravond. De volgende keer moet ik dan de joker inzetten voor dubbele punten. (Had ik dus eigenlijk nu moeten doen...)