Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 7-2015

8-2

De klad zat er een beetje in maar ik ben weer op de goede weg... Roerbakgroente met runderlapje, een groente/fruitsapje uit de slowjuicer en yogurt met verse ananas.

9-2

Nou wat zal ik een geluk krijgen.... pfff valt de waterkan van de vensterbank op de glazen pot overheerlijke honing uit Moldavië. Gevolg: één grote plakkerige bende op de muur, tussen de verwarming en op de vloer. Maar een geluk bij een ongeluk. Ik heb begrepen dat Mike één dezer dagen weer terug komt uit Moldavië en hopelijk brengt hij dan honing mee.

10-2

Hatertse vennen met Agnes. Mosjes, druppels en reflecties.

12-2

Gezellig middagje met Anja, Maud, Rosanna en Revi.

Rosanna heeft vanmorgen al carnaval gehad op de peuterspeelzaal. Ze was verkleed als prinses en oma Maartje heeft haar nagellak op gedaan.

© Anja Smits

Gekke bekkies trekken.

Even een soep gemaakt van restjes groenten (prei, bloemkool, courgette, groene, gele en rode paprika) die ik nog had liggen. Groente een beetje smoren in een beetje boter, rouxtje maken van boter, bloem en bouillon, gesmoorde groente erdoor en met de staafmixer tot een gladde soep verwerken. Zo simpel kan het zijn.

14-2

Gisteren een berichtje van Maud dat Rosanna al zonder zijwielen kan fietsen. Vandaag ga ik kijken. Ik ben erg trots op haar, drie jaar en vier maanden is ze pas. Knap hoor! Misschien had ze het zelfs nog wel eerder gekund maar het gebroken been en de zwangerschap van Maud, waardoor ze natuurlijk niet in staat was mee te rennen met haar stonden een beetje in de weg daarvoor.

En de kleine man doet het ook goed. Ook zo'n heerlijk jochie.

© Maud de Ruiter.

Nagellak en een ringetje... Een echt meisje is ze hier.

Maar ook lekker stoer.

Kaas tussen de tenen... Gaat ze zo met de voeten in het ijskoude water... Dat hebben we toch maar even wat warmer gemaakt.

En deze twee maar even zwartwit gemaakt. Hij lag in de kinderwagen en die is rood vanbinnen waardoor er zo'n rare kleurzweem ontstaat.

En deze een beetje gephotoshopt.

Ooit zulke mooie kleurrijke vaatdoeken gezien? En ze kunnen ook nog in de witte kookwas erbij gewassen worden.