Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 6-2016

8-2

Na wekenlang zoeken voor het juiste scharniertje voor het glazen deurtje (ik miste een onderdeeltje) heb ik vandaag eindelijk de Lundia kast op zolder af gekregen. De aanhouder wint zullen we maar zeggen.

En even contact gehad met de Santos fabriek... :) YES ! Fiets is in aantocht!

10-2

Ja hoor Santos en de dealer (2 wieler centrum Beuningen) maken de belofte waar! Vandaag aan het eind van de middag mijn fiets opgehaald. Daarna bij Agnes gegeten en toen naar huis gefietst. Wat een dijk van een fiets! Wauw! Superblij mee. Ik zal een dezer dagen wat betere foto's maken.

En de persoonlijk touch...

12-2-2016

Behalve gefietst vandaag (maar daarvan heb ik geen foto's gemaakt) heb ik ook een heerlijke wandeling gemaakt met een vriend op de Posbank (nationaal park Veluwezoom). Als de hei bloeit is het hier ook prachtig natuurlijk. Voor aankomende tijd en straks tijdens mijn fietsvakantie hoop ik uiteindelijk eens alle nationale parken een keer te bezoeken.

We vroegen ons af wat deze bordjes aan geven of voor wie of wat ze bestemd zijn??? Ik dacht voor een koets maar meen me ook te herinneren dat er dan een karrewiel aangeven staat.

13-2

Vanmorgen nog wat teamfoto's gemaakt met collega Marcel bij de plaatselijke voetbalvereniging. Die teamfoto's zijn natuurlijk voor de vereniging en zet ik hier niet neer. Overigens... voetbal is niet zo mijn ding, ik snap niet veel van het spelletje en zie amper verschil in alle teams. En dat geschreeuw langs de lijn heb ik helemaal een hekel aan, alhoewel het hier nog heel erg mee viel hoor. Het licht was ook al niet in mijn voordeel vandaag, knalhard zonlicht na een nachtvorstje.

Vraag me af of dit jochie het wel leuk vindt.... ?

Vanmiddag een ronde van bijna 35 km gefietst en naar Maud, Erik en de kinderen geweest.

Toekomstig gitaar talent.