Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 6-2015

1-2

Bij Paula op de thee. Dat was door meerdere omstandigheden meer dan een jaar geleden dat ik haar heb gezien.

Ik laat haar even 'voelen' aan mijn 55 mm F 1.4 lens.

© Paula Loonen

Beetje Photoshoppen op zondagmiddag.

Lieve Revi, het is zo'n makkelijke baby zegt Maud. Hij huilt bijna nooit behalve als hij honger heeft en hij gaat ook al nachten doorslapen. En hij begint te lachen en contact te maken ! Een trotse oma ben ik.

2-2

Evenals voor 2014 werd mij ook gevraagd voor 2015 de foto's te maken van het boerenbrulluf paar uit Lent. Ik heb ze al op 20 december gemaakt maar vandaag kreeg ik het krantje daarvan en mag het dus bekend gemaakt worden.

3-2

Oma is de aller....... aller allerliefste.

3-2

Een 6 stops grijsfilter gekocht. Natuurlijk heb ik hem om buiten met lange sluitertijden te fotograferen maar ik wacht even een geschikt moment af kwa lucht/licht èn tijd. Vooral dat laatste gaat me de komende dagen ontbreken. Moet dus nog even geduld hebben voor ik hem goed kan uitproberen. Heb nu even binnen wat geprobeerd.

Koffie vervanger gevonden... en dan met gekookte melk aangemaakt ipv water. Lekker hoor, smaakt zelfs naar koffie of cappuccino !

5-2

Er lag een klein beetje sneeuw vanmorgen. Op naar Meijnerswijk met Henriëtte om onze grijs- en grijsverloopfilters te proberen.

6-2

Beetje prutsen met de macro lens en Photoshop.

7-2

Zo de vitaminen zijn weer gehaald. Nou weer lekkere sapjes maken en roerbakken!

In het kader van 'durf te juicen': een appel, een winterwortel, een sinaasappel, een stukje komkomer, twee stengels bleekselderij, een rode biet en een klein stukje gember.

En ja, nog lekker ook !