Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 6-2012

5-2

Mijn collega begon zich al af te vragen waarom het zo stil was hier. (Weet hij overigens wel hoe koud het is?) En afgezien daarvan is mijn pc op sterven na dood. Soms weigert hij gewoon op te starten en geeft hij alleen maar langerekte pieptonen en dan de volgende dag dan doet hij het 'gewoon' weer. Niet erg betrouwbaar dus. Binnenkort kan het dus maar zo zijn dat het nog stiller wordt. Als dat zo is werk ik aan een nieuwe site want het programma waarmee ik dit maak is verouderd en zal niet meer werken op een Windows 7 pc.
Maar goed, over tot de orde van de dag. Yvonne en Suzanne hebben een marathonwedstrijd en we gaan even kijken. Het is stervenskoud in zo'n paardenhal/bak en flitsen is hopeloos hier. Ik ga het niet meer doen, dat rechtsstreeks flitsen, dan nog liever geen foto's.

 

 

 

Dit meisje met haar hondje trotseerde wel de kou. Er waren niet zo heel veel toeschouwers.

En de ouders van de meiden ook.

De meest vreemde petjes komen tevoorschijn met die kou.

Mathieu is druk doende om m'n nieuwe pc op orde te krijgen èn hij heeft Dreamweaver geinstalleerd en me daarmee op weg geholpen. En het is gelukt! De site blijft vrijwel ongewijzigd!! Vanaf deze week is hij met het voor mijn nieuwe programma Dreamweaver gemaakt. Wat een fijne zoon heb ik, bedankt Mathieu!

En ondertussen ammuseer ik me met zijn tablet en Wordfeud. Wie eens tegen me wil spelen, m'n gebruikersnaam is roodbootje en ik ben een gemakkelijke prooi... ;-/ Zolang ik die tablet heb van hem kan ik spelen want zelf heb ik niet zo'n ding. Wel leuk trouwens zo'n ding, maar ja net een nieuwe pc gekocht, vliegticket naar Uganda betaald, dus even pas op de plaats... ;-)

10-1

Waarin een klein dorpje groot kan zijn: Haalderen heeft op de kolk een heuse ijsbaan. Het wordt keurig onderhouden door een stel heren 'met mutsen' uit 1968, er is koek en zopie (en de frietboer zit er naast). Groot en klein is lekker aan het schaatsen, al dan niet met een stoel, de schooljeugd heeft een apart stuk om te hockeyen. Leuk om te zien allemaal. 's-Avonds is het trouwens ook open en verlicht maar ik had geen zin meer om nog een keer terug te gaan.

 

 

 

 

De ijsmeesters..........

 

 

 

 

 

 

 

11-2

Electriciteitscentrale Nijmegen.