Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 52-2016

25-12

1e kerstdag.

De kinderen en kleinkinderen komen brunchen. Kerstdiner zit er helaas niet in vanwege een late dienst. Ik heb zelf een beetje een hekel aan 'eet' foto's dus ik heb de camera niet veel gebruikt. Maar wel even het feestkapsel van Rosanna vast gelegd.

Na het eten doen Rosanna, Mathieu en Whitney een spelletje memorie.

26-12

2e kerstdag. Ook vandaag heb ik gewoon een werkdag, dus ook 'gewoon' eten. Toevallig wel mijn lievelings eten.

Na het eten ga ik nog maar eens op pad met de gps. Ook in het parkje bij de Breedleersestraat moet zo'n geocache liggen.

Hier geeft mijn gps aan dat ik op plaats van bestemming ben. Wederom zoek ik me suf maar ook deze kan ik niet vinden. Wat een frustrerend spelletje zeg... :( Nou in ieder geval even de benen gestrekt en uitgewaaid.

27-12

Begonnen met de fotoboeken voor de kleinkinderen. Altijd weer een geconcentreerd werkje. Eerst alle foto's sorteren die er in mogen en dan zodanig in het boek plaatsen dat het mooi gevuld is. Die van Rosanna is klaar. Die van Revi komt van de week nog aan bod. Dan kan ik ze tegelijk bestellen.

28-12

Het hield me toch behoorlijk bezig dat ik die twee caches niet vond. Gisteravond nog eens goed het kaartje op internet bestudeerd, wat overleg gepleegd met een ervaren geocacher en collega George gaf me de tip om ter plaatse op de gps wat verder in te zoomen op het kaartje. Dus na het werk hup op de fiets nogmaals zoeken. En yes! Allebei gevonden!! Bij eentje de verkeerde datum in het logboekje geschreven maar dat mag de pret niet drukken.

Geocache Park Bredelaar gelogd.

En geocache Pocketpark De Poel gelogd.

31-12

Oudejaarsavond nuttig besteed. Fotoboek van Revi gemaakt.

En gelijk het boek van de fietsvakanties er achteraan maken. Maar die krijg ik niet meer klaar dit jaar.