Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 52-2013

22-12

Het truitje aan het breien voor Rosanna. Geen patroon, ik pruts wat uit mijn hoofd.

23-12

Vanavond foto's gemaakt van het jeugd orkest. Ze gaan de foto's gebruiken bij een optreden begin volgend jaar als achtergrond presentatie. Gaf mijn flitser een foutmelding en ondanks twee setjes nieuwe volle batterijen laadde hij niet of nauwelijks op. Nou had ik één studio flitser met softbox meegenomen. Daar kon ik me gelukkig mee redden. Ik laat er hier twee zien waar Coen, de zoon van mijn collega Margriet op staat. De rest is voor de vereniging.

Het derde meisje van links is een dochter van collega Vera die op de centrale werkt, ik weet alleen niet hoe het meisje heet. Ze lijkt als twee druppels water op haar moeder.

24-12

Poosje op Rosanna gepast en dan proberen een foto te maken van ons samen. Dan zijn mijn armen te kort om de camera goed te kunnen bedienen. Maar wel lol samen en na iedere foto wil ze kijken. En dan roept ze: 'Nog een keer Oma Foto!'

26-12

Wie mij een schaaltje oliebollen en/of appelbeignets brengt oudjaarsavond krijgt van mij deze twee sauna bonnen. Mag je voor 4 euro p.p. naar binnen ipv 27 euro. Geldig tot 31-12-2013. Wie het eerst maalt... wie het eerst haalt.

Rosanna en overgroot oma hebben een onderonsje. Haar andere overgroot oma is helaas 1e kerstdag overleden...

Even laten zien wat ze allemaal in haar tasje heeft zitten.