Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 5-2016

29-2

Met het hardloopgroepje gelopen op Heumensoord zodat we ook eens op een andere ondergrond lopen dan alleen asfalt.

Een wandelaar is zo vriendelijk even een telefoon-foto te maken. Mijn vrouwelijke collega's laten het afweten vandaag...

1-1

Ronde gewandeld door de uiterwaarden. Ik probeer van hardlopen en wandelen een dagelijks terugkerend wisselend ritueel te maken. Gisteren de andere helft van de Bemmelse Waard gelopen maar toen ben ik vergeten de app aan te zetten.

Ik ben weinig aan het fotograferen maar ik ben wel aan het trainen voor de St. Stevensloop. Samen met het hardloopgroepje op het werk en alleen als ik late diensten heb zoals vandaag. Ik ben zelfs al zo overmoedig geweest om me in te schrijven voor die loop.

2-2

3-2

Rondje Baal gewandeld.

Overbetuwe college.

4-2

Yes !!! De laatste loodjes zijn begonnen voor wat betreft mijn beugel. Gisteren van de (ortho) tandarts te horen gekregen dat de beugel er op 31 maart a.s. uit gaat. Hoera de vlag uit! Wat ben ik dat ding zat. Dan op 1 (geen grap) en 4 april de grijze vullingen door witte laten vervangen bij mijn eigen tandarts. Krijg ik toch nog alles op een rijtje in mijn leventje, hahaha!! En daarna op fietsvakantie met een big smile!