Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 5

25-1

Klein stukje de Ooijpolder in gefietst met Agnes. Eerst koffie/thee bij Harrie in de kiosk. Helaas ook regen dus het was een klein rondje.

Deze foto's wel bewerkt.

Je kan maar druk zijn op zondagmiddag met high-key en de (bijna) uitgebloeide tulpen...

Behind the scenes... luxaflex als achtergrond, 1.7 stop overbelicht en indirect geflitst. En zo proberen we toch maar een beetje een licht tintje aan deze sombere dag te geven.

Ik had van een collega twee tassen vol met foto tijdschriften gekregen dus ben een beetje met zwart/wit aan het experimenteren geweest met de foto's van Ilse en Yara.

27-1

Ja, ik weet het. Het is inmiddels eind januari 2015 maar ik heb eindelijk project 2014 afgerond, beetje laat maar eindelijk andere foto's op de foto-latjes boven m'n bureau. Vanavond heeft Henriëtte ze voor me opgeplakt. Ik moet dat eigenlijk veel vaker doen. Een soort van mini-privé expositie.

30-1

Rondje gewandeld met Henriëtte door Nijmegen. Het was een beetje deprimerend weer. We hadden sneeuw verwacht maar dat was minimaal en dat wat er lag was in een vloek en een zucht weg gesmolten.

Heel even komt er toch nog een klein beetje zon...

En twee collega's die op de foto willen.

Rond 15.00 uur naar Maud. Zij krijgt visite van nicht Esther met zoon Sven en neef Laurens. (En ze willen mij ook weer eens zien).

Lachje voor oma !

Sven.

Sven is geen flitser gewend... hij is er een beetje van onder de indruk omdat die flits van een andere kant komt als hij denkt...

Maud kan goed multi-tasken. (En koken... hahahaha!!)

De heren hebben een goed gesprek.