Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 49-2013

1-12

Vorig jaar zat ik in Uganda met de kerst, het jaar daarvoor geen boom gezet maar nu haal ik het een beetje in. Van Gaby kreeg ik voor mijn verjaardag een boom die ook in mijn huisje past zonder dat ik de nek erover breek. Hij staat zelfs veilig voor de eventuele grijpgrage handjes van Rosanna. (Niet dat ze dat doet natuurlijk...) Nu zoek ik nog een kerststalletje...

Mijn collega Jacqueline maakt bijzondere (herinnerings-) sieraden. (www.bijzondereherinneringssieraden.nl) Dit doet ze bv door as of een haar lokje van een overledene te verwerken in een sieraad naar wens. Nou had ik van mijn vader die inmiddels al ruim 13 jaar geleden is overleden geen van beiden. Wat ik wel al die jaren had bewaard was een schaaltje met aluminium afval krulletjes van zijn draaibank. Hij maakte daarvan o.a. velgen voor zijn op schaal gebouwde vrachtwagens. Die afval krulletjes heeft zij in een klein glazen kraaltje weten te verwerken. Ik ben er erg blij mee! En betaald van het verjaardags geld wat ik gekregen heb van mijn moeder, broer en schoonmoeder. Was precies genoeg, maar dit terzijde.

3-12

Ben er een beetje stil van vandaag. Gisteren dat sieraad, eindelijk iets blijvends van mijn vader. Van Anja, die gisteren terug is gekomen uit de Filipijnen krijg ik een houten kerstgroep die ze spontaan aan mij geeft omdat ik nog een kerststal zocht. En zojuist ups met een pakketje... ik heb zelf niks besteld dus was nogal verrast. Zit er een canvas afbeelding in van Mathieu. Allemaal lieve en mooie dingen.

Ik was gisteren even bij Agnes en zij had nog een paar foto's van mij van de vakantie. Deze heb ik omgezet naar zwartwit en sta ik voor mijn gevoel nog wel op zoals ik ben.

© Agnes Valentijn

5-12

Zo, mijn aluminium afdrukken van Uganda hebben ook een plaats gekregen. Daarvoor moest de gleuf in het latje wat breder gemaakt worden. Dat heeft Cees voor me geregeld op zijn werk. Denk dat ik hem vraag ook de latjes die boven mijn bureau hangen ook wat ruimer in te zagen en daar ook eens wat nieuws op te gaan hangen. Daar ga ik maar eens'project 2014' van maken.

Kom ik van mijn late dienst heeft Sinterklaas een cadeautje voor Rosanna bezorgd! En dat met die storm!!

7-12

Roodharige Monique.

Zie verder bij: roodharige Monique

En twee stoere roodharige broertjes, Raf en Senn.

Zie verder bij: roodharigen Raf en Senn