Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 48-2015

22-11

Workshop gedaan tgv mijn verjaardag met Maud, Agnes, Anja en Henriƫtte.

23-11

Jarig vandaag.

Vanmorgen met Agnes naar de foto-expositie van de fotoclub geweest en een lekker broodje bij haar gegeten. Toen weer naar huis.

Toch een zwarte dag vandaag. Ik ben er namelijk achter gekomen dat Cees afgelopen donderdag weer met een andere vrouw het bed heeft gedeeld. Vandaag kwam hij binnen zonder me te feliciteren en zonder cadeautje. Ik had me natuurlijk al een aantal dagen lopen opfokken en ik heb hem er mee geconfronteerd en gezegd dat ik dit beneden alle peil vind en ook niet zo respectloos behandeld wens te worden en daarop gezegd mijn huis te verlaten en dat ik nu definitief alle contact verbreek.

's Avonds wezen eten bij Brasserie Bloem met Mathieu, Maud, ma, Marc en Ans.

Na het eten weten Mathieu en Maud nog wel een paar kaart- en googel truukjes.

Zo'n grappig verjaardags cadeau van de kinderen gekregen.... Foto's van vroeger opnieuw gemaakt.

24-11

Als onderdeel van het verwerkingsproces... foto's van Cees en mij eruit, foto's van de kleintjes erin. Kon zo wie zo wel een keer. Deze zaten er al heel lang in.

Cees was ooit lid geworden van de Praatgroep cva ( herseninfarct) op Facebook onder mijn account omdat hij zelf geen Facebook had toen. Vandaag ga ik ook dat afmelden als onderdeel van mijn verwerkingsproces. Dus ik plaats een berichtje om dat aan te geven. Krijg ik toch heel veel reacties op die me steunen in mijn besluit.