Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 47-2022

22-11

Eindelijk weer eens een ouderwets foto uitstapje met Henriƫtte. Door corona en de bouw van hun nieuwe huis was daar flink de klad ingekomen. We gaan op de fiets met brood en warm drinken en goed aangekleed naar de onlangs neergehaalde electriciteits centrale van Nijmegen en naar het voormalig Honig terrein. Verval en vernieuwing naast elkaar. Ik ben benieuwd hoe het er over een paar jaar allemaal uit zal zien.

Eerst worden we weg gebonjourd... Logisch want het is verboden terrein.

Maar iemand wijst ons een pad waar je er wel omheen kunt lopen. Wel achter een hoog hek dus we moeten een beetje improviseren. De telelens heb je wel nodig want er is een behoorlijke afstand.

Energie transitie.... zonnepanelen en een paar windmolens zijn al gebouwd.

Je kunt je afvragen of de bouw ingewikkelder was of dat de sloop nu meer werk is.... ??

Als er ooit weer iets anders komt ipv energie met windmolens dan zijn die in ieder geval eenvoudiger af te breken dan deze centrale...

Kijk, ze hebben de picknicktafel al voor ons klaar gezet!

26-11

Eindelijk ben ik een keer in de gelegenheid bij het voetbal van Rosanna te gaan kijken vandaag. Maud is een dagje vrij van school en de wedstrijd is niet al te vroeg. Om 11.00 uur in Doornenburg. Hopelijk ook nog eens een keer bij Revi kijken.

Revi, Lauren en Julia zijn (uiteraard) ook mee om grote zus aan te moedigen.

Het is maar goed dat Maud zo flexibel is met vier kinderen, gewoon voeden in de Duck out. (Of hoe heet dat hokje aan de zijlijn?) Ze draait er haar hand niet voor om. Julia heeft al in de kantine het flesje gehad voordat de wedstrijd begon en slaapt in de wagen.