Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 47-2018

19-11

Met mijn tante ga ik drie dagen naar Deventer. Ze wilde er zo graag eens uit maar kan dat niet meer alleen. We hebben een kamer in hotel Royal (aanrader) midden in het centrum en maken van daaruit wat uitstapjes. Vandaag beginnen we met een stadwandeling. Dat is eigenlijk altijd leuk. Je komt zo het één en ander te weten over de geschiedenis. Daarna winkelen we nog.

Niet te missen, de Deventer koek.

Ik mag mezelf inmiddels wel een volleerd rolstoel duwer noemen. Mocht ik ooit in een rolstoel komen te zitten dan hoop ik ook dat iemand me nog eens mee uit neemt.

De voormalige vrouwen gevangenis.

20-11

Vandaag bezoeken we Hattem. We bekijken het Voerman (senior en junior)- en Anton Pieck museum. Er hangen overigens ook schilderijen van Jo Koster en andere schilders, maar alles heeft een link met Hattem.

Voerman junior heeft de plaatjes getekend die je destijd kon sparen bij Verkade.

Alles is zo mooi gedetailleerd getekend.

De auto parkeer ik steeds aan de overkant van de IJssel, dan vaar je met een pontje heen en weer. In de stad parkeren is erg duur.

Zicht vanuit de hotel kamer. De sfeer zit er al goed in.

21-11

Vandaag alweer de laatste dag. We rijden richting de Holterberg en bezoeken het natuurmuseum. Ook zeker de moeite waard. Ik krijg daar nog een tijdelijke parkeervergunning om naar een uitzichtpunt te rijden. Daarna rijden we via de toeristische route (vermijd snelwegen) weer terug richting huis. In Elst bezoeken we nog een kledingwinkel waar ze nog slaagt voor drie bloesen. Rond 17.00 uur zijn we dan weer thuis. Ik zeg: geslaagde dagen. Behalve ervaren rolstoelduwer kan ik ook steunkousen aan- en uit trekken nu, ik kan dus zo de zorg in.

23-11

Jarig! Mooie bloemen van Mathieu en Whitney...

En mooie bloemen van Paul. Verder er niet aan toe gekomen foto's te maken.