Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 47-2015

17-11

De 11 maanden foto gemaakt van Revi.

Is hij niet om op te vreten??

19-11

Vandaag wordt het station in Arnhem officieel geopend. Helaas pas om 18.30 uur... Daar kon ik helaas niet op wachten omdat we ook met de fotoclub naar een studio gaan. Samen met Henriƫtte even de sfeer wezen proeven.

Ik vind het een prachtig station geworden. Met al zijn mooie ronde vormen, mooie glazen wanden en stalen platen waarvan er geen twee gelijke panelen te vinden zijn.

De koffie-huiskamer.

Twee van mijn collega's.

Ook is vandaag 'Stan & Co' geopend op het Willemsplein. Helaas erg druk dus we hebben het gedaan met een (gratis) kop koffie/thee op het terras. Volgende keer iets eten daar.

In Studio Nijmegen.

Behalve diverse softboxen is er ook een wind- en rookmachine.

Maar goed beschouwd kan ik met alleen mijn opzetflitser ook een heel aardig resultaat verkrijgen zoals deze foto laat zien. Zolang ik maar indirect tegen iets wits mijn flitser kan laten reflecteren.

En er wordt nog een groepsfoto gemaakt met alle aanwezigen. Dat kon hier omdat de studio zo groot is.

20-11

Revi eerder deze week gemaakt.

21-11

Vandaag de dag dat Agnes haar laatste rit gaat doen met aansluitend een receptie. Maar eerst trommelen we haar met veel bombarie uit bed om 6.00 uur onder het mon van 'de laatste keer vroeg opstaan'. Haar dochter Joyce zorgt ervoor dat we naar binnen kunnen en maakte de meeste van deze ontbijt foto's.

En dan 's middags de laatste rit en de receptie.