Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 46-2012

11-11

Mooie herfstwandeling gemaakt met Agnes rondom Hernen/Leur.

Ik zeg natuurlijk niet dat dit per ongeluk ging... Nee hoor, hier is over nagedacht en is daarom iets kunstzinnigs geworden.

12-11

Cees is jarig vandaag: 50 JAAR ! Nou mag hij 11 dagen opperhoofd spelen over me. Feest wil hij niet, wel een cadeautje en hij neemt me mee uit eten.

13-11

Rond 19.00 uur gaat de deurbel. Ik denk dat het wel een collecte zal zijn... Maar het is Mathieu! Wat een superleuke verrassing, ik kan het nauwelijks bevatten dat hij er is. Hij heeft het vliegtuig genomen en is afgereisd naar ons. Wat een verrassing! Kan hij mooi op mijn huis passen als ik weg ben. Zijn fiets heeft hij bij Selma op Mallorca gelaten die gaat hij in het voorjaar weer ophalen om zijn reis te gaan vervolgen.

14-11

Dagje Luik met Paula, Annette en Willy.

Fort de la Chartreuse.

Het station van Calatrava.

De Médiacité.

Misschien moet ik toch eens serieus gaan nadenken over een mooie groothoeklens. Vandaag heb ik me moeten redden met het kitlensje. Die is kwalitatief natuurlijk niet zo goed.

Pentax SMC DA 12-24mm f/4 ED AL (IF)

En nog even ter vergelijking, de eerste foto is met mijn camera en kitlensje gemaakt en de tweede heb ik even mogen maken met de groothoek van Annette. Vanaf hetzelfde standpunt. Wauw wat een verschil !