Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 45-2023

Natuurlijk zit ik zelf ook niet stil. Als je eenmaal begint met schilderen zie je het verschil met de rest van het huis ondanks dat hetzelfde kleurnummer is gebruikt. Ik wit de gang, het trappegat, de overloop en de keuken èn alle plafonds daar en op de slaapkamers. De verf die dus bedoeld was voor de slaapkamer muren is daarom al op voordat het stucwerk droog is. Geen foto's van, maar gewoon egaal RAL 9010. Het frist er wel van op en ineens loop ik voor op schema want dit zat voor 2024 in de planning. Later deze week komen Berry en Henriette me gelukkig ook nog een dag helpen met de muren van de slaapkamers. Daar ben ik superblij mee want ik zag het even niet meer zitten. Ik kreeg het niet goed met de gestucte muren. Bleek dat ik die eerst nog moest bij schuren. Wist ik veel. Ze zijn een goed team en komen met hun elektrische(!) kitspuit en grote rollers in actie. Op één muur na is dan alles klaar. Die muur moet nog even bij gestuct worden en zal ik later zelf schuren en schilderen.

5-11

Ondertussen werd het zo koud op de zolder dat ik naar de woonkamer ben verkast om te slapen.

6-11

Ach en als ik hier dan toch beide matrassen heb liggen dan maar allebei gebruiken. Ik voel me net de princes op de erwt.

9-10

Vandaag en morgen wordt de vloer gelegd. Aan alles komt een eind. Deze klus heeft best lang geduurd. Ik ben dan ook blij dat het klaar is.