Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 45-2012

5-11

7-11

Meer voorbereidingen, malariatabletten gehaald.

Koffers aan het pakken, gelukkig mogen we er ieder twee meenemen à 23 kilo.

9-11

Een telefoon van Erik gekregen om uit te proberen... Nou ja 'gekregen'... Hij hoopt natuurlijk dat ik hem voor een leuk prijsje van hem overneem. Zal hem zeggen dat ik bijna jarig ben! Hahahah! Vraag me niet hoe ik het heb gedaan maar ik heb al wel een foto van Rosanna op het startscherm gekregen. En ik kan al 'what's appen'. Tenminste als ik op wifi kan. Vooralsnog neem ik geen internet abonnement.

Maud had mijn auto geleend en die komt ze samen met Rosanna terug brengen. Zelf moet ze dan nog even een boodschap doen. Leuk om te zien hoe gek ze op elkaar zijn als ze elkaar na het boodschapje weer zien.

10-11

Deze foto mag ik aanleveren voor de Bilderbergavond. Het was nog even de vraag of ik een zwart of wit passepartout eromheen zou doen maar de meerderheid was voor wit. Maar.... daarna gaat hij toch in de zwarte :)

10-11

Henri√ętte neemt me voor mijn verjaardag mee uit naar de GLOW in Eindhoven. Super leuke avond gehad. Dank je wel! Tevens een mooie gelegenheid eens echte hoge iso's te gebruiken ipv het statief. Alle foto's genomen met iso 4000 (!) of hoger en geen ontruising toegepast. Geen enkele nabewerking gedaan trouwens behalve de foto's verkleind.

Bloemen gemaakt door kinderen.

Daar staan ze...

Zoek Uganda!

Hoge iso test geslaagd! Dat doet hij goed.