Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 44-2021

3-11

Ja ik weet... ik ben een beetje verslaafd aan art supplies... Deze heb ik vast gekocht om mee te nemen op mijn GB fietsreis volgend jaar. Tenslotte moet je het van te voren wel een beetje uit proberen. Aquarius aquarel verf in grote napjes. Het zijn voor mij echt snoepjes !

4-11

Volgens de verkoper van De Kunstburg ben ik veel te hebberig, hahaha!! Ik heb heus niet alle kleurtjes nodig en hij vindt dat ik maar eens moet mengen. En hij heeft natuurlijk gelijk. Daar moet ik nog veel meer mee experimenteren. eerst keurig een kleurenkaartje gemaakt en de wikkels opgeplakt.

5-11

Vandaag komt Rien. Ik leerde haar online kennen via Lifebook waar zij prachtige dingen post. Tijdens mijn fietsvakantieweekje deze zomer ontmoette ik haar in Hilversum waar ze woont en nu was het tijd voor een nieuw bezoek maar nu bij mij. We maken een mixed media project. Heel gezellig en ze blijft een nachtje slapen.

Zij heeft een heel mooi kleurgevoel waar ze ogenschijnlijk niet over nadenkt, ze lijkt maar wat te doen maar het wordt altijd heel erg mooi.

Foto gemaakt met de telefoon van Rien halverwege ons project.

Dit is mijn project.

En dit is haar werk.

Mijn eindresultaat.

6-11

We wilden eigenlijk het dorp even inlopen maar dan ontdekken we nog de alcholmarkers en de acrylinkt, hahaha niks naar het dorp. Dit is veel leuker.