Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 44-2015

25-10

Een aantal collega's hebben Marcel en/of mij benaderd om hun de camera eens uit te leggen. Deze ochtend hebben we dat gedaan. Marcel heeft een presentatie gemaakt met daarin de basis principes en we doen een stukje praktijk.

26-10

Wandeling met mijn moeder gemaakt door Mariendaal (bij Oosterbeek).

28-10

Maud wil graag wat foto's van Cezar met de herfsttinten, dus ze komt in optocht (met mini paardje, kind in kinderwagen en kind op de fiets) naar een mooi plekje.

Ik heb herfstvakantie en daarom heb ik mijn haren los... (oma vindt het maar niks...)

29-10

Met Henriëtte naar het nieuwe station van Arnhem. Over een week of drie is officiële opening maar al wel open voor publiek sinds gisteren. Ik vind het prachtig geworden. Ga zeker nog eens terug als het echt helemaal klaar is. Nu werd er nog volop gewerkt, stonden er her en der nog hekken en een werkkraan en dergelijke.

De Arnhemse fotograaf Rens Plaschek maakt iedere dag een foto van iemand die in Arnhem woont. Hier is hij er net met zijn assistente mee bezig.

Mijn collega's van de trolley maken de bovenleiding in orde. De trolleybussen vertrekken straks vanaf het nieuwe voorplein.

En dan lopen Henriëtte en ik nog Arnhem in. Beetje door de winkelstraat en bij de Hommelseweg in de buurt.

De pepernotenfabriek.

Tsjakkaaa !!

Goed coop laden en lossen...

's Avonds de volgende activiteit: meidengein bij Agnes met Sonja, Margriet en ik. Eerst kaasfondue. Lekker! Had ik nog nooit op. En daarna een vogelhuisje beplakken.

Het eindresultaat!