Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 43-2012

23-10

Vanmiddag naar Anja thee drinken èn eten! Gérard kookt! Gòh, dat er een man voor me kookt, dat ik dat nog eens mee maak ;-) Ondertussen houden Anja en ik ons bezig met de camera en zo. Ze klaagt erover dat haar foto's niet scherp zijn, dus we doen een testje met de hyperfocale scherpstelling. We maken met onze beide camera's (en gelijkwaardige lensen) en met dezelfde instellingen dezelfde foto en inderdaad haar lens vertoont onscherpte. Daar moet ze maar eens naar laten kijken. De mijne is wel goed, die kan ik dus gerust mee nemen naar Uganda.

Puk... een echte terrier. Onvermoeibaar beestje.

En ondertussen loop ik warm voor een Mac. Nou ja voorlopig niet, maar een volgende... (Ja, Mathieu, jij bent er toch niet nu).

Lekker! Dat had ik nog niet op dit seizoen.

26-10

Gezellig uit eten met de dames collega's. Ik ben niet veel verder gekomen dan een foto te maken van de soep. We hebben zo gelachen... en heerlijk gegeten.

28-10

Eens even wezen kijken op de plaats waar in december de nieuwe garage klaar moet zijn en o.a. twee panoramafoto's gemaakt.

Alles binnen de hekken wordt straks nieuwe garage/kantoor/tankplaats/werkplaats/wasstraat etc.

En hier van de ander kant af met wat meer van de omgeving erbij. Wel een groot verschil met het pitoreske Ressen met een kerkje en 4 huizen waar we nu zitten.

We krijgen straks bussen die op aardgas gaan rijden dus er moet ook een vulstation gebouwd worden. En dat alles moet in december klaar zijn.

Wordt vervolgd... (voor zover ik in de gelegenheid ben het te volgen).

 

Het is koud geworden dus ik ruim de zomerkleren op, die stop ik meteen in de koffer, samen met de dingen die al klaar stonden. Een aantal dingen kunnen daar blijven.

Even op 'ziekenbezoek' bij Rosanna. Ze heeft de waterpokken. Ondertussen kan ze wel los lopen! Ze heeft alleen nog een steuntje nodig om zich op te trekken.

De arme ziel, ze is ook hele maal schor en ik hoop dat ze niet teveel jeuk heeft en geen littekentjes overhoud.