Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 42-2012

14-10

Pieterpad etappe Montfort - Sittard 24 km.

Zie verder bij: Pieterpad Montfort - Sittard

15-10

Maarten, Wies en Agnes komen de foto's van hun 25 jarig jubileumfeest ophalen en hebben een zeer royale bijdrage voor Uganda binnengehaald hiermee!!

16-10

Maud en Rosanna komen even buurten. Rosanna heeft vandaag twee staartjes, twee speldjes en een schattig rokje/shirtje. Een heerlijk grietje. Ik mag niet hardop zeggen dat ze mooie staartjes heeft want prompt dat ze ze er dan uit trekt.

En een beetje gel van papa erin om de boel enigzins op de plaats te houden.

De armband van oma erbij. Oma draagt toch geen sieraden.

Komt er nou wel of geen slag/krul in haar haren? Wie het weet mag het zeggen. Volgens mij zie ik gewoon opstandige nekkruinen... :-(

17-10-2012

Beetje gespeeld met zwart/wit en vierkant formaat met foto's uit de oude doos.

18-10

Rondje gewandeld met Agnes door het Loenense bos. Zonder jas! Ineens weer een heerlijke temperatuur.

19-10

Vandaag had ik een pikdienstje, ik was al om 11.00 uur klaar! En dat met zo'n mooi weer! Maud en ik wilden eigenlijk naar Sonsbeekpark in Arnhem met Rosanna wandelen, eendjes voeren etc. Maar Doe Maar komt in het Gelredome vandaag dus die drukte zijn we maar niet op gaan zoeken. In Elst heb je ook een park(je) met een mooie verkleurde boom waar niemand was.

Bladeren over haar heen gooien vindt ze nog wat vreemd/eng, op alle foto's heeft ze de ogen dicht. Ook wel logisch natuurlijk.

Steeds meer stapjes alleen lopen!

Hier opent ze de aanval op de speldjes en staartjes... :-(

Ter info: Alle foto's met bestaand licht gemaakt vanmiddag. Ook deze al zou je misschien denken dat er een flits in haar oog te zien is.

Speldje er dus uit.