Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 41-2018

7-10

Een wandeling met Paul in de buurt van Hummelo. Zo zachtjes aan komen de herfstkleuren.

En ook vandaag weer zo heerlijk gegeten. Fijne hobby heeft Paul! Risotto rijst met venkel, worteltjes, groene aspergepuntjes, bosuitjes, gemarineerde garnaaltjes en zalm. MMMM !! (Jammer dat er geen heerlijke geuren bijzitten op internet).

9-10

Rondje stad en kermis in Nijmegen met Henriëtte.

Kleur?

Of zwart/wit? Ik denk zelf zwart/wit.

© Henriëtte Hoffs

10-10

Via Maud kreeg ik van Fred een foto album. Daarin stonden o.a. nog foto's van mijn inmiddels overleden oom. Vandaag nodig ik mijn tante uit om te komen lunchen en naar deze foto's te kijken. Met haar scootmobiel komt ze naar mij toe.

Kleur?

Of zwart/wit? (Kan allebei).

Ik heb grote bewondering voor straatfotografen en hun lef. Met name Thomas Leuthard. Waar de meeste straatfotografen geheimzinnig doen over hun techniek en tips deelt hij zijn kennis gewoon dmv van gratis e-books en filmpjes.

11-10

En de zomerse temperaturen die blijven maar aanhouden, heerlijk! (En de komende dagen nog warmer!) Tuin gedaan, buiten thee gedronken en gegeten en rondje herfsttinten in het dorp gedaan.

 

12-10

Rosanna 7 jaar ! En voor het derde jaar op rij kunnen we buiten in de tuin zitten met haar verjaardag. (Wat dan overigens wel weer een enorme flits challenge voor me is met dat knalharde zonlicht en schaduwen...) Ik moet echt een andere flitser kopen, die ik nu heb geeft een foutmelding en is niet meer betrouwbaar. Er is ooit met een fikse wind zand in gekomen. Mijn cadeautje was in goed overleg met haar een beetje anders dit jaar.

Bij de buren van Maud zit al tijdenlang een prachtige uil in de boom. Of ik er een foto van wil maken.

Met Storm.

13-10

Sinds kort zit Rosanna op paard (pony) rijles. Vandaag haar derde les. Ik heb late dienst dus kan even gaan kijken.

Wie wil er in galop? (Of draf dat weet ik niet meer).

Achterstevoren. (Geen idee waar dat voor is). Volgens Maud om vertrouwen te krijgen.

Zonder zadel.

En aan het eind van de les uitlopen.