Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 41-2012

7-10

Vandaag lopen we de etappe Sittard - Strabeek 22 km.

Zie verder bij: Sittard - Strabeek

10-10-2012

Al twee dagen bezig met het foto jaarboek van Rosanna te maken. Hier alvast een voorproefje, wat overigens niet wil zeggen dat er niet meer aan geknutseld word. En wat leuk om te doen, je ziet het afgelopen jaar weer als een 'film' langs komen. Het is zo leuk om te zien hoe zo'n baby zich het eerste jaar ontwikkeld en opgroeid.

Deze bladzijde ga ik denk ik nog een beetje aanpassen... Nu ik het zo van een afstandje zie.

11-10

Slingerbos en klooster Huissen met het 40 mm pancake-lensje.

12-10

Rosanna 1 jaar !

Een vriendin van Maud heeft een prachtige (en lekkere) taart gemaakt. Maud maakte de bijpassende feestmuts.

Echt supermooi, met oog voor detail gemaakt.

Nou had ik al mee betaald aan het autostoeltje maar kon het toch niet laten dit cadeautje te kopen. Kind moet tenslotte het rijden wel met de paplepel ingegoten krijgen.

Maud laat haar even voelen dat ze de benen moet gebruiken...

En hoppà... daar gaat ze. Natuurtalentje ;-)

Andere opa en oma.

Samen de puzzel maken met opa.

Als Erik ook thuis is wordt de taart aangesneden. Eigenlijk zonde zo'n mooie taart.

Er is speciaal voor de jarige een minitaartje gemaakt.

Zoiets zoets heeft ze nog nooit op! Dat is even wennen.

Dit kind boft! Alle generaties van beide kanten bij elkaar vandaag! Ze heeft nog twee oma's, twee opa's, twee overgrootmoeders en een overgrootvader! En door allemaal wordt ze verwend. De overgrootouders van Erik's kant zijn echter niet op het feestje maar bellen wel en hebben ook een cadeautje voor haar. De anderen zijn er gezellig allemaal. Overgrootmoeder van Maud's kant (mijn moeder) die kan wel komen en heeft een poppenwagentje gekocht voor haar.

Mijn moeder en ik zijn bij dezelfde winkel geweest ;-)

Erik aan het spelen met de jonge visite... Het jochie rechts in beeld zat heel heftig onder de waterpokken, echt zo zielig.

Opa snor.

Superleuke dag gehad. Maud en Erik hadden alles zo mooi versierd en er veel werk van gemaakt. Morgen komen er nog een stel vriendinnen met kinderen, mag ik ook nog even fotograafje spelen.

Maud zet mij er ook een keer op... :-)

Een zwartwit bewerking van Floris.

13-10

Naar de Hatertse vennen. Helaas geen optimaal weer. Als ik tijd heb over één week à twee weken nog maar eens terug. Dan zijn ook de bomen nog wat meer verkleurd en hopelijk een mooie zonsopkomst dan. (Kan ik er dan ook nog wat slierten mist bij bestellen?) Bij de eerste 6 foto's het kitlensje gebruikt wat ik erbij kreeg toen ik een tweede(hands) K10 erbij kocht paar jaar geleden. Op zich voor landschap nog wel een redelijk ding. Maar hieronder bij de foto's van vanmiddag een slechte keuze.

Her en der het grijsverloopfilter gebruikt.

En vanmiddag nog even fotograafje gespeeld op Rosanna's tweede feestdag. Nou het verschil tussen m'n goedkoopste en duurste lensje is voor mij wel duidelijk te zien. Ik had dat kitlensje er nog op zitten maar die kan ik maar beter niet meer gebruiken voor binnen foto's met flits. Is weer een leermoment zullen we maar zeggen.

Kusje voor vriendinnetje Liss ;-)

Nog één keer HOERA !!

Vriendin Willeke met zoontje Milan.