Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 40-2017

1-10

Gisteren twee fauteuils opgehaald via Marktplaats en een kast voor in de keuken gehaald bij Ikea. De eerste relatie-test hadden we al doorstaan: kamperen in een klein tentje. Vandaag de tweede test: samen een Ikea kast in elkaar zetten.

Eerst maar even de humor erin krijgen, filmpje kijken op YouTube van Youp van het Hek over het Ikea stapelbed.

Daar links op de grond ligt hij... Een Billy kast met twee vitrinedeuren. En de twee stoeltjes die perfect bij de bank kleuren alsof ze voor me gemaakt zijn.

Gelukt en overleefd! Maar het blijft natuurlijk Ikea. Er is natuurlijk weer iets mee. Bij het tweede deurtje zitten maar voor twee scharnieren Zweudse schreufjes bij terwijl er drie scharnieren zijn... Grrr moet je dus weer terug voor een paar schreufjes.

2-10

Vandaag ruim ik de kast in.

En 's avonds koop op Marktplaats nog een kastje in Nijmegen waarop de tv komt te staan.

3-10

Vandaag een grote uitdaging voor Corstian. Hij gaat me helpen met alle snoeren weg te werken en alles opnieuw aan te sluiten. De internetkabel moet van 'ver' komen die lijmt hij keurig langs de plint en deur op met secondelijm. Voor de rest gebruikt hij klittenband, hier en daar een klein schroefje en een paar kleine tyerips. In de la legt hij de snoeren en het modem. En dan zijn er nog twee kastjes, één van de tv en één van de kpn die maakt hij ook ergens vast onder de laden. De huistelefoon uit het stenen tijdperk komt in de linkerla te liggen.

Ik zeg: KNAP STAALTJE WERK !! Wat ben ik hier ontzettend blij mee!!