Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 4-2018

21-1

Mooie zonnige dag, stukje langs de IJssel gelopen. Ik moet een beetje trainen want in maart gaan we een tweedaagse wandeltocht lopen, daarvoor heb ik gisteren een dag-rugzak gekocht.

En de vakantie bestemming herzien voor a.s. zomer.

24-1

Vandaag om 5.05 begonnen (= 4.00 opstaan!). Half twee was ik klaar en toen heb ik nog zo'n 10 km gewandeld richting het kassengebied van Bergerden (Huissen). Pittig windje, heerlijk uitgewaaid en geen regen gehad.

Om 14.13 uur van huis gegaan en rond 16.40 uur weer terug. (Ietsje eerder want ik ben eerst naar het toilet geweest voordat ik de app stopte). Dat mijn gemiddelde tempo niet zo heel hoog ligt komt doordat ik de foto's heb gemaakt onderweg en natuurlijk van het heel even zitten om wat te drinken en eten.

Hier maken ze bio-gas en volgens mij rijden daar onze bussen ook op.

Linge.

Rechts het Maria kapelletje.

Troosteloos erf... (en stormschade aan het dak).

Even een boterham eten en water drinken en dan het laatste stukje naar huis. Rugzak uitgeprobeerd. Lijkt me een prima rugzak.

Eén van de mooiste boerderijen in de buurt.

27-1

De smaak te pakken met het wandelen. Vandaag gaan we in de buurt van Groesbeek lopen. Van route.nl heb ik een route geprint en daar gaan we. Helaas klopt er niets van de beschrijving en uiteindelijk lopen we op eigen houtje.

Maakt niet uit, we lopen uiteindelijk hetzelfde aantal kilometers.

Daarom heet het hier Klein Amerika.

Alles heet hier (ook) Beijer. Geen familie.