Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 39-2012

25-9

Maud en Rosanna komen samen foto's maken in het studiootje. Stil zitten daar doet Rosanna niet aan. Nog een wonder dat er nog wat is overgebleven uit de serie.

Nou kan ze wel overal langs op lopen en heel even alleen staan maar met een poppenwagentje lopen is nog net iets te moeilijk...

Zetten we haar er toch gewoon in !

En nog maar eens een keer omgekleed...

Jammer van het voetje wat er net niet helemaal op staat maar ze kijkt zo leuk hier.

Een goed gesprek tussen moeder en dochter... :-)

Boeken voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ook bij Mathieu en Maud toen ze jong waren altijd gedaan. Dat heeft overigens helaas niks geholpen, ze hielden als kind helemaal niet van lezen. (En volgens mij nog steeds niet).

27-9

Naar de markt geweest en lekkere verse groenten en fruit gehaald. Ondertussen al zo'n drie kilo kwijt. Nou die andere drie nog voor ik naar Uganda ga. Dan passen m'n zomerkleren tenminste een beetje fatsoenlijk. Het 'dieet' is eenvoudig: geen koekjes, dropjes en (light) sap uit een pak meer, geen toetje na het eten en m'n portie warm eten tenminste met een kwart verminderd en een snee brood minder. Alleen fruit als tussendoortje. En na 20.00 uur helemaal niks meer behalve water.

28-9

Workshop filmen met je digitale spiegelreflexcamera gedaan. Helaas alleen theorie en alleen op Nikon gericht. Maar je steekt er natuurlijk altijd wel iets van op. Filmen zal waarschijnlijk toch bijzaak blijven voor me denk ik. Maar ik heb die functie wel dus wil er natuurlijk wel een keer iets mee gaan doen.

29-9

Nog een bewerking naar zwart/wit van de Elf Fantasy Fair.

Mijn favoriete model was er weer eventjes vanmiddag ;-)