Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 38-2019

Luie zondagmiddag.

Bokeh fotograferen in Nijmegen met Henriƫtte.

18-9

Zo nu en dan ga ik een challenge aan met mezelf en ruim ik iets rigoreus op (lees: gooi ik weg) waaraan ik me al een tijdje erger. Dit keer al die ongebruikte cosmetica artikelen onderin de kast die ik eigenlijk nooit (meer) gebruik. Soms koop je wat, nog vaker krijg je iets waar je dan vervolgens niks mee doet.

Zoveel zooi dat het niet eens meer in het mandje pastte.

HoppĆ , weg ermee!! Ik heb besloten dat ik goed genoeg van mezelf ben. Daar helpt geen enkel smeerseltje aan. En van sommige dingen weet ik niet eens wat het is. De shampoo, zeep en tandpasta die ik nog heb daar kan ik nog minstens een jaar mee vooruit (daarna komt er alleen nog de biologische variant van) en de rest is overbodig. Wat ik ook in mijn haar smeer of spuit werkt toch niet met dat zware eigenwijze haar en de rimpels komen ook gewoon. Het is wat het is.

Klein beetje over. (Waarschijnlijk gooi ik dat over een half jaartje weg).

20-9

Naar het concert van Justin Hayward (van de Moody Blues) in het Musis Sacrum in Arnhem. Bijna een thuiswedstrijd, dat is boffen. En nog steeds geweldig bij stem. Mooie avond met een geweldige gitarist in het voorprogramma (Mike Dawes).

De grijze golf staat 'vol spanning' te wachten tot de deur open gaat. Hier komt duidelijk geen K3.

Geen fotografisch hoogstandje met de telefoon. Overigens brengt de de foto van het achtergrond doek mij wel vast in Schotse sferen!!

21-9

Vandaag en morgen met Paul naar Drenthe voor zijn speciale verjaardags mijlpaal. (Al ervaart hij dat zelf een beetje anders). We slapen een nachtje in het van der Valk hotel Spier bij Dwingelo. Vanuit het hotel kunnen we dan gelijk een heerlijke wandeling maken over het Dwingelderveld. We hebben een prachtige kamer met een bad! En een zwembad met sauna waar ik ook nog ff gebruik van maak. En beide dagen prachtig weer! Beter konden we het niet treffen.

Naar het vervolg.