Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 35-2015

24-8

Vandaag wordt Agnes 65 jaar en is ze officieel een ouwe pruim !! Als bonus mag ze nog drie maanden mijn collega zijn alvorens van haar pensioen te gaan genieten.

27-8

Een haat liefde verhouding heb ik met nieuwe haring... soms vind ik hem lekker en soms niet. Vandaag was hij lekker!

28-8

Vandaag Maud geholpen met het huis poetsen (ze mag zes weken niets doen ivm de operatie) en met de kinderen gespeeld. Revi gaat de laatste twee weken in sneltreinvaart. Tijgeren-kruipen en staan! En Rosanna vindt de app waarmee je kunt tekenen erg leuk op m'n i pad. En de app van week was er deze week eentje met een interactief kinderverhaaltje, die heeft ze ook een paar keer beluisterd en gedaan.

Revi gaat hier staan en gebruikt Rosanna om zich op te trekken.

Voorbereidingen getroffen voor een paar dagen fietsen.

29-8

Vandaag de eerste dag van een vierdaagse fietstrip met Agnes. Ik tref haar bij de brug van Ewijk en van daaruit fietsen we samen verder. We hebben voor alle dagen een route en een overnachtingsadres. De eerste dag fietsen we via Elst (Utrecht) naar Driebergen. In Elst zit Sector 2 Bikes een fietsenwinkel gespecialiseerd in alles soorten fietsen behalve gewone huis/tuin en keukenfietsen. Ze zijn o.a. ook Santos dealer en ik wilde er voor een regenjasje kijken maar helaas de fietskleding hebben ze een beetje vaarwel gezegd. Voor de Santos moet ik nog maar eens terug op een rustig moment.

De eerste nacht slapen we bij 'vrienden op de fiets' en hebben we een tuinhuis tot onze beschikking.

De route en de statistieken van vandaag:

Naar het vervolg van de vierdaagse fietstrip: week 36-2015