Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 34-2016

23-8

Gefietst via Nijmegen, Ooij, Kranenburg naar Kleef en terug met fietsmaatje Maurice. Amper foto's gemaakt maar wel lekker gefietst. Bijna 80 km.

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit? Nou zoals vandaag bijvoorbeeld...

Na het eten nog even naar de Posbank met Henriƫtte. Feitelijk moet je dat 's morgens vroeg doen bij zonsopkomst maar aangezien ik in de late diensten zit komt dat er niet van.

Nou zit er op mijn camera een zogenaamde HDR functie en die had ik dus nog nooit gebruikt tot nog toe. Ben er ook niet zo weg van eerlijk gezegd. Ik vind het een onecht beeld worden.

24-8

Zie ik tijdens mijn pauze toevallig het 'tv debuut' bij omroep Gelderland van Maud, Erik en Revi. Rosanna was er ook bij maar ik heb haar niet in beeld gezien. Ze staan te kijken bij de bouw van een windmolen die langs te A15 wordt gebouwd. Een bijzonder project want het is helemaal door particulieren gefinancierd. 's-Avonds thuis even terug gekeken en een paar schermafbeeldingen gemaakt.

Erik en Revi.

Tweede van links is Maud.

27-8

Mijn bevriende collegaatje Sonja heeft me gevraagd foto's te maken bij het 50 jarige huwelijksfeest van haar ouders. Dat vieren ze op een schip. Heerlijk varen op de Maas, drankje, warm en koud buffet en veel zon.