Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 34-2014

19-8

Wat eten we vandaag? Kan best met dit weer.

19-8

Binnenkort gaat mijn broer naar Londen en wil hij een foto maken van de Tower bridge bij avond. Dat moet zijn zus hem dan even een beetje leren. Nou heeft hij alleen een compact camera dus het resulaat zal wat moeilijker te behalen zijn maar we zullen zien. We zijn bij 'De Oversteek' maar nu aan de andere kant als dat ik de vorige keer was. Overigens heb ik nog steeds het mooiste standpunt niet gevonden bij deze brug, dus ik ga nog een keer op herhaling en verder op onderzoek naar een beter standpunt.

21-8

Aangeboden een strijkplank, ruilen tegen een stoom strijkijzer. We (ik) rommel(en)/kringlopen er wat af de laatste weken. Dat vind ik erg grappig, om met (bijna) gesloten beurzen toch aan die dingen te komen die ik nodig heb en van die spullen af te komen die ik niet meer gebruik.

En wederom ga ik er een beetje prat op dat je in een Fiatje (bijna) alles kunt verhuizen. Twee grote luidsprekers, een kast, vier grote dozen een grote plastic tas en nog wat los spul... allemaal in het Fiatje naar Mathieu gebracht.

22-4

Eerste lampionnetjes oogst.

Marc had een foutje gemaakt en per ongeluk bijna al zijn foto's gewist van de brug. Maar deze stond er nog op. Niet gek voor een compact camera.

© Marc van Baal