Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 33-2014

10-8

Vandaag gaan we ieder apart wat met de meiden doen. Eerst komt Mathieu ontbijten. Dan gaan we met z'n drieƫm naar Kasteel Doornenburg. Helaas missen we net de rondleiding en de volgende rondleiding laat een beetje te lang op zich wachten. We lopen dus een rondje om het kasteel en gaan daarna kano varen bij www.lingevaart.nl Daarna laat ik haar nog even zien waar ik werk. Het is namelijk niet gebruikelijk dat vrouwen op een bus rijden in Ghana.

De jongelui hebben een geanimeerd gesprek. Leuk dat Mathieu langskomt anders zit zij ook maar de hele dag met zo'n oude soepkip als ik op gescheept.

Loomen. Ze hebben allebei een doos gekregen van ons. Dat hebben ze nog niet in Ghana. Met behulp van You tube maakt ze wat. Eigenlijk heeft ze er twee van die pinnen bordjes voor nodig.

11-8

Vandaag nog naar de ponymarkt en poffertjes met ze eten. Dat vinden ze lekker hoor! Daarna brengen we ze weer terug. Waren echt superleuke dagen met deze spontane meiden.

Dit was dus dat ding waar ze in zijn geweest zaterdag avond.

Poffertjes met poedersuiker en boter en poffertjes met ijs. Ze kijkt hier wat bedenkelijk maar ze vonden ze heerlijk! Ik heb ze ook zelf laten bakken.

En weer terug bij het kamp.

Foto gemaakt door Agnes Valentijn.