Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 32-2012

5-8

Koffie op zondagmorgen met o.a. Louis. Hij kan zo smakelijk vertellen met de mooiste gezichtsuitdrukkingen.

Ik had er nog wel een stuk of tien maar ik laat het hierbij.

 

Vanmiddag een stuk gefietst richting de Edese hei. 43 km op het tellertje. 'Peanuts' zal Mathieu waarschijnlijk denken.

En over Mathieu gesproken... Inmiddels is hij nu ruim een maand onderweg. Een korte update: Via België en Frankrijk is hij overgevaren naar Engeland. Daar heeft hij Julie en familie bezocht en is er zo'n drie dagen gebleven. Weer verder naar Darlington, toen via een lift (incl. fiets) in Lake District terecht gekomen en zo weer afgedaald naar het zuiden. Hij zit nu in de buurt van Southhampton. Heeft het erg goed naar zijn zin en ik spreek hem regelmatig op skype. Volgende week hoopt hij dan in Frankrijk te komen met als volgende reisbestemming Mallorca want daar wonen een tante/oom/neef en twee nichtjes.

Hier is hij gespot door een mede-rondtrekkende-fietser-met tentje.
© Vin Cox

Website van Vin Cox

(Blijkt deze man een wereldrecord op zijn naam te hebben).

En een zelfportretje van hem... je zou toch een beetje jaloers worden. Nou, niet altijd hoor. Bij regen en onweer moet ik er toch niet aan denken moederziel alleen in een tentje te bivakeren. Maar hier ziet het er wel mooi en zo vrij als een vogeltje uit allemaal.
© Mathieu de Ruiter

6-8

Wat doe je als een vriendin (Anja) geen zin heeft haar huis te poetsen na een druk weekend? Dan ben je 'flexibel'. Je kiept je eigen emmer sop ook weer weg en gaat samen met haar een broodje eten en 'straatfotografie' doen in Nijmegen en 'en passant' koop je bij de kringloop een stel zomerkleren die je straks in Uganda gaat dragen en eventueel daar kunt laten.

9-8

Heteren 5.55 uur.

Het gebouw van Meteo consult in Wageningen met van die meet-apparatuur op het dak. In wageningen schijnt altijd de zon...:-)

Vanmiddag thee gedronken bij Maud. Rosanna gaat zelf staan. En zie ik daar nou een krul verschijnen?? Nou had Maud dat ook op die leeftijd, dus ik ben nog niet overtuigd.

 

En nog een uurtje slapen.

10-8

De mannen van de bovenleiding voeren een reparatie (of onderhoud) uit. Dat duurde maar een paar minuten hoor en toe kon ik weer verder.
(Velperplein-Arnhem).
Lijkt mij trouwens een eng werkje met die spanning/stroom..... Ik heb het zo wie zo niet zo op die trolleys. Lijkt mij niks om vast te zitten tijdens het busrijden. Wel lekker stil aan je hoofd natuurlijk, maar verder kan ik geen voordelen bedenken.