Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 31

30-31 juli en 1 augustus.

Ik ga een paar nachtjes met Rosanna kamperen. Helaas is me iets gebeurd wat me nog niet eerder gebeurde... ik ben een aantal foto's kwijt geraakt dus helemaal volledig is niet meer. We zijn natuurlijk met de fiets gegaan. Omdat ik geen idee had of ze het leuk zou vinden en of ze geen heimwee zou krijgen speel ik op safe en ga naar camping De Grote Altena net buiten Oosterhout. Mocht het niet gaan dan kan Maud haar ophalen. Maar het ging harstikke goed en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Van de tent opbouwen waarbij ze me goed heeft geholpen ben ik de foto's kwijt...

Het is een prachtige en schone camping met ook een slecht-weer voorziening. Daar staat een lekkere bank, een tafel, er zijn spelletjes, boeken en tijdschriften.

5-8

Al ging mijn fietsreis naar Schotland dan niet door, ik heb geen klagen over de zomervakantie. Paul had voor hij me kende al een plaats geboekt op een camping in Texel en hij vraagt me mee. Daar zeg ik geen nee op natuurlijk! We besluiten met het tentje te gaan.

Hij kookt graag dus ik hoef alleen maar aan te schuiven... Hij heeft een hekel aan afwassen en dat vind ik dus weer niet erg dus dat is mooi opgelost.

Naar het vervolg.