Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 31-2014

27-7

Oma en Mathieu.

29-7

Ben met de slaapkamers en de zolder bezig. Beetje re-organiseren zal ik maar zeggen. Gelukkig komt Maud me vanmorgen een handje helpen met de Lundia kasten verplaatsen. Want dat lukt echt niet in mijn uppie. De kleine kamer is nu een heuse 'kastenkamer' geworden. Het pastte precies!

Deze twee kasten moesten naar het kleine kamertje. Eind volgende maand gaat Maud verhuizen en dan komt er van hun hier een andere kast te staan.

Eén zo'n kast stond al op het kleine kamertje, de middelste om precies te zijn. Dus we moesten behoorlijk wat uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. De kasten hebben elk een andere hoogte en dat kwam mooi uit met het schuine stuk.

Maud bedankt!! Dat was een knap staaltje VROUWENPOWER !!

30-7

Te koop aangeboden wegens ruimte gebrek: Vier goed werkende studio flitsers met softboxen en diverse andere toebehoren, compleet met statieven om ze te plaatsen en meerdere achtergronddoeken. Alles keurig verpakt in stevige kratten en een stevige statieven tas, dus ook mee op locatie te nemen. Vaste prijs 500 euro.

31-7

Vanmiddag is mijn buurvrouw die in Oosterhout naast me woonde geweest met haar dochtertje Zoë. Zij is goed in allerlei creativiteit en styling en we hebben samen de logeerkamer ingericht. Nou ja eigenlijk heeft zijn de dingen in de kar geladen en ik afgerekend.

Er moet nog een keer een oranje plaid gevonden worden voor op het bed maar niet zo'n knalkleur. Even verder zoeken nog...

En de foto van de fietsende meiden die ga ik nog op posterformaat laten afdrukken en die komt boven het bed te hangen.

Dit wordt de 'wall off fame'. Van iedereen die hier een nachtje komt slapen wil ik er graag een foto van in doen. En het idee is om er voorlopig foto's in te doen van fietsen. Maar dan moet ik eerst op pad om fietsen foto's te maken. (Ik weet alleen niet waar ik daar de tijd voor vandaan moet halen...)

1-8

Vandaag heeft mijn broer me geholpen met het verplaatsen/veranderen van de Lundia stelling die op slaapkamer stond. We hebben hem gedeeltelijk op zolder weer opgebouwd waar hij dienst zal doen als boekenkast.

Zo stond hij op mijn slaapkamer maar de doorgang tussen het bed en de stelling was nogal smal.

En dit hebben we er op zolder van gemaakt. Van de week weer verder met de zolder opruimen. En voor mijn slaapkamer is het nu even afwachten wanneer de kast van Maud deze kant op komt.

2-8

Uit de oude doos. Ik was foto's aan het zoeken voor op de logeerkamer om zo lang in de lijsten te doen en toen kwam ik hem tegen. Overigens komen er geen foto's van fietsen/fietsers in maar foto's met oranje erin. Ik zie geen kans fiets(ers) foto's te maken nu.