Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 31-2013

28-7

Vanmorgen vroeg Mathieu naar Eindhoven gebracht. Hij gaat zijn fietsreis weer vervolgen. Zijn fiets staat in Napels en de reis gaat nu naar Moldavië naar vriend Mike. Afhankelijk van hoe je reist, of je al dan niet een boot neemt of over land gaat is dat ergens tussen de 1700-2300 km. Tjonge wat kan een mens zich eenzaam voelen als je daar zo moederziel alleen achterblijft nadat hij door de gate is gegaan, niet wetende wanneer je hem weer in je armen kunt sluiten. Sta je daar een traantje weg te pinken tussen allemaal vrolijke vakantiegangers.... :(

29-7

Op diverse plaatsen in de gemeente staan deze scheve vlaggenmasten. De vlag gaat halfstok als er een verkeersongeluk gebeurd met zeer enstig letsel of dodelijke afloop om voorbijgangers er op te attenderen dat het 'scheef' is gegaan. Vandaag een ongeval met dodelijke afloop op de A 15 tussen knooppunt Ressen en Bemmel:
artikel

30-7

Vandaag bij Annette haar studio lampen uit geprobeerd. Het blijft een lastig ding, studiofotografie. Deze heeft Annette van mij gemaakt, super grappig!

© Annette Verhaaff

En van haar man Henk een pracht dvd van de Moody Blues gekregen!

31-7

Vroeg uit de veren en met Paula Icarusblauwtjes zoeken. Wel genoeg vlindertjes gezien maar het waaide veel te hard en er was ook geen mooi zonlicht.

Rosanna rommelt lekker in de tuin. Bij een aantal foto's assisteert Maud met het reflectiescherm om het even onder de knie te krijgen. A.s. zaterdag ga ik namelijk foto's maken van Hans en Hermien met kinderen en kleinkinderen en dan zal ze me ook assisteren.

Moestuintje van water voorzien.

Even uitrusten.

Aardappelschillen en wortelstukjes aan de kippen voeren.

Eitjes mee gekregen.

En Maud kan van die heerlijke opmerkingen maken:

Opmerking 1:
Goed hè mam... van alle zaadjes die Erik had is precies het goede zaadje gebruikt.... Rosanna is perfect, ik hou zoveel van haar.

Opmerking 2:
Je moet die eieren van links naar rechts opeten....

En gebakken met komijnenkaas.

1-8

Beetje spelen met de schuifjes en knopjes van Photoshop.

Maud en Flicka bij het gat van Hagen. Heerlijk weer, rond 20.00 uur nog ruim 30 graden!

Margje Braam, een vriendinnetje van Maud komt ook even kijken.

3-8

Familie foto's van Hans, Hermien, Cisca, Bas, Kiki, Isis, Marcel en oma. Altijd weer een leuke uitdaging. Frisse zomerse en ongedwongen foto's wil ik maken vandaag. De zon is volop aanwezig, soms een beetje te veel zelfs. Maud assisteert me met de reflectie/diffuser schermen. Dat doet ze uitstekend. We zijn aan de rand van de Posbank bij Rheden.

Eerst wat 'officiële'...

Yes! Eindelijk weer eens roodharigen voor mijn lens :)

De kindertjes van Cisca en Bas zijn natuurlijk het leukste !

Natuurlijk zijn er nog veel meer foto's maar die zijn voor de familie.