Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 30-2018

24-7

Met Mathieu, Whitney en Maud naar Scheveningen. We gaan voor de musical van The Lion King. Uiteraard even naar zee, een drankje doen en wat eten. Wederom een dag met een gouden randje. Zo vaak komt het niet voor dat ik ze bij elkaar heb.

Je kijkt je ogen uit op zo'n vol strand. Zien en gezien worden... en ik voel me zo langzamerhand behoren tot een uitstervend ras zonder tato's... (gelukkig hebben mijn kinderen ze ook niet) of zonder fiks overgewicht.

© Mathieu de Ruiter

© Maud de Ruiter

En dan gaan we naar de voorstelling. Tijdens de voorstelling mocht je geen foto's maken.

Maar burgerlijke ongehoorzaamheid... eentje gemaakt op het eind van de voorstelling. Het was prachtig! De kostuums, de zang, de overgangen van de verlichting etc. Echt schitterend!! Zeker een aanrader. Ik zou zo nog een keer willen gaan!

Om je een indruk te geven en onze eigen herinnering levend te houden heb ik deze van internet gehaald.

Scenefoto's: Deen van Meer

Zij zong ook zulke mooie liedjes, prachtstem !

26-7

Klein rondje met Mathieu fotograferen en daarna Whitney gebeld en samen geluncht. Helaas heb ik daarna alweer afscheid van ze moeten nemen. Ze hebben van alles te doen, ze gaan nog een weekje kamperen, tenslotte is het hun vakantie en ik ga zelf op vakantie. Zoals het zich nu laat aanzien gaan ze nog voor een jaartje terug naar st. Eustatius. Heel misschien ga ik ze rond februari/maart daar nog bezoeken. Jongelui zorg goed voor elkaar daar!

27-7

Vanavond is er een bloedmaan, een maansverduistering en Mars te zien. Dat laatste, Mars en de bloedmaan bij elkaar, dat komt maar zelden voor volgens een meneer die ook stond te kijken. Ik zal het zeker niet meer zien want de volgende keer is pas weer over 64 jaar. En dan moet het nog helder weer zijn.

Zoek de maan!

Dat onderste lichtstipje is dus Mars.

De maan wordt hier alweer een beetje wit aan de linkerkant.