Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 30-2015

19-7

Eindelijk weer eens een roodharige voor mijn lens!! De driejarige VB (spreek je uit als VieBie) zit op de peuterspeelzaal. Ze is een gezellige kletskous en heeft prachtige pijpekrullen. Samen met haar ouders gaan we naar het Waalstrand bij Gendt.

Zie verder bij roodharige VB.

20-7

Vanmorgen toen ik naar mijn werk fietste. Ik had de camera bij me met daarop de macrolens omdat ik plannen had in de breek wat te gaan doen daarmee.

Ik wilde bij het werk in de buurt langs de Linge wat macro doen maar er was fiks gemaaid en het waaide best veel dus dan maar wat in de tuin gedaan. Daar is wat minder wind.

21-7

Agnes wiedt wat onkruid in mijn tuin en daarna gaan we een paar uurtjes naar Nijmegen. Eten aan de Kaai, ijsje bij de Italiaan en een rondje door de stad. Vierdaagse sfeertje proeven. Om 20.00 uur weer naar huis. Want we hebben allebei een zeer vroege dienst achter de kiezen.

22-7

Ik ben een bofkont deze week. Nog twee roodharigen op de foto mogen zetten. De broertjes Roan (5) en Casper (2).

Zie verder bij: roodharigen Roan en Casper

En Revi alweer een maand ouder! 7 maanden en een week nu. We maken een maandelijkse serie met zijn knuffeltje maar helaas moesten we het vandaag zonder doen. Ze zijn het huis aan het renoveren bij Maud en Erik en vandaag was een een stoffige bedoeling en was de slaapkamer afgeplakt waardoor ze het knuffeltje niet kon meenemen.

Het lijkt erop dat hij bijna gaat kruipen.

Ik krijg hulp van Rosanna!

26-7

En ik heb weer eens een foto gemaakt van het beugel project. Ik voel en zie zelf al veel verandering. Bv tanden en kiezen die nu tegen elkaar komen en dat voorheen niet deden. De hoektand aan mijn linkerkant die al aardig recht staat.

Zoals het was toen ik begon: