Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 29-2018

15-7

Mathieu en Whitney zijn op vakantie in Nederland!!! Ondanks alle moderne communicatie middelen gaat er niets boven de levensechte ontmoeting!

Mathieu is sinds zijn vertrek niet meer naar een kapper geweest. Volgens zijn eigen versie kunnen ze daar zijn haar niet knippen. Staartje/knotje staat hem best leuk.

18-7

Vierdaagse doorkomst. Ik heb een half uurtje staan kijken.

Als je lippenstift maar goed zit...

De 'hype' van de laatste jaren is om 'ergens' voor te lopen.

En niet te vergeten de selfies, de vlogs, de volgers, de live filmpjes etc. Ik weet niet meer hoe het allemaal heet.

De bidders / kerkfans...

Zou hij zonder onderbroek lopen??

18-7

Vandaag een dag met Revi op pad. Eerst gaan we met de trein naar Utrecht naar de 'World of Dino's'. Voor hem is dat de eerste keer in de trein en hij vindt het prachtig. Van Sonja had ik een upgrade kaartje gekregen voor de eerste klas. Helaas voor hem wel jammer dat er geen conducteur kwam om ons kaartje te controleren zodat hij dat ook had kunnen zien hoe dat in zijn werk gaat. Als we daar van terug zijn gaan we nog een paar uur naar de kinderboerderij in Elst. Dieren aaien en lekker aanmodderen. Een ijsje hoort bij. En thuis gezellig samen gegeten en hem daarna weer naar huis gebracht. Alweer een dag met een gouden randje.

In de eerste instantie vond hij een beetje eng bij de dino's. Nou ja het was er behoorlijk donker, ze bewegen en ze brullen. Toen ik hem had uitgelegd dat het geen echte waren maar dat ze nagemaakt waren was het goed en durfde hij er wel naar toe.

Ik kan er urenlang naar kijken, naar die kinderen die spelen met zand, water en modder. Wat een heerlijke zomer!