Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 29-2017

18-7

De 101e vierdaagse is weer van start gegaan. Dit jaar wordt de route op dinsdag in omgekeerde volgorde gelopen. Dat betekent voor ons niet meer vroeg opstaan om er wat van te zien.

19-7

Vandaag de trouwdag van Maud, Erik, Rosanna en Revi. Een prachtige zonnige dag met heerlijke temperatuur en fijne sfeer. De voorspelde regen en onweer blijft ons bespaard. Veel geluk samen! Tevens nemen we vandaag dan echt afscheid van Mathieu en Whitney. Zij gaan morgen richting een hotel op Schiphol om dan vervolgens vrijdag naar st. Eustatius te vertrekken. Ook jullie heel veel geluk samen!! En en passant doet Whitney eind van de middag nog even rijexamen waarvoor ze slaagt. Gefeliciteerd meis! Kortom een super dag met een gouden rand.

Rosanna heeft een belangrijke taak vandaag, ze mag de ringen geven.

Hj zei 'JA' !

Zij zei ook 'JA' !

In Hemmen hebben we een lunch voor de familie en vanaf ongeveer 15.30 uur hebben ze thuis nog een feestje met bbq voor vrienden.

Met vriendin Manon die ook de haren heeft gedaan van Maud en Rosanna.

Hahaha ook veel ruzie gemaakt als kinderen maar dat is toch goed gekomen...

De zus van Erik en haar man en vier kinderen zijn over uit Canada. Dat gebeurt natuurlijk niet zo vaak dus ik maak voor Leo en Maartje een aantal foto's waarop ze dan al hun kleinkinderen samen hebben.

Lieverds veel geluk in St. Eustatius!

Opa van Erik, ruim 90 jaar.

En thuis weer lekker op de trampoline spelen en na de bbq komt er nog een ijswagen door de straat.

En thuis ging al vrij snel trouw-outfit 2.0 aan.

21-7

Vandaag ga ik een dagje met Paul mee om zijn werkzaamheden te 'proeven'. Ik ga letterlijk op 'snuffelstage'. Hij heeft een hondenuitlaatservice. Erg leuk om eens te zien hoe dat in zijn werk gaat. Nog een heel geregel: ophalen, wandelen, weer terug brengen en dat met drie groepen honden per dag. Petje af. De honden vinden het erg leuk om met meerdere andere honden te gaan lopen. Ze zijn allemaal blij. Hond Jip was er ook bij vandaag.

En dan na een drukke werkdag ook nog een heerlijke salade maken voor ons!!