Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 29-2015

12-7

Gisteren tijdens een fietsrondje kwam ik langs een aantal van die velden met paarse bloemen. Vanochtend terug met de macro lens. Helaas waaide het te hard. Moet nog maar eens terug als er minder wind is en vroeger in de ochtend als er nog dauw is.

De Sigma 10-20 mm ingeruild voor de Pentax 15 mm Limited edition. (Prime is fine !) Die kan ooit ook op een eventuele fullframe camera. Nou wil ik ook nooit geen Sigma meer. Binnenkort wat uitgebreider testen.

Deze drie gemaakt met hyperfocale scherpstelling op F 11.

17-7

Ans gezellig op visite. Misschien wel de trouwste bezoeker van mijn website. Bijkletsen, samen eten en een paar foto's maken.

En nog twee bewerkingen.

17-7

Eddo is zo aardig twee gaatjes te komen boren. Dus eindelijk hangt de plank in de keuken die ik met mijn verjaardag van Anja kreeg en op de logeerkamer hangt de poster zodanig dat hij niet meer van de muur valt. Dank je Eddo!

En daarna met Mathieu naar Nieuw Vennep gereden naar de Santos fietsenfabriek. Denk dat ik deze winter hard ga sparen en deze fiets bombadeer tot project 2016. Boek rechts was een cadeautje van Santos, mocht ik zo in de tas laten glijden. Nu ik al een aantal keer fietsers over de vloer heb gehad raak ik een beetje besmet. Binnenkort met Agnes drie dagen fietsen. En zuinig zijn op mijn vakantiedagen, beetje opsparen.

Klein rondje fietsen Park Lingezegen/Doornik. Macrolens mee. Beetje veel wind helaas.

18-7

De zomerfeesten zijn weer begonnen in Nijmegen. Dinsdag start de 99e vierdaagse. Het viel nog niet mee beide attracties draaiend in beeld te krijgen. Ze stonden best vaak stil (om en om) en als je dan dacht dat je ze beiden draaiend erop had kwam er wel een schip langs.