Home

Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 29-2012

15-7

Vandaag eerst de achtertuin maar weer eens grondig onderhanden genomen. De voortuin moet ook nog maar de kliko is vol dus dat zal even moeten wachten.

16-7

Regen, regen en nog eens regen. Wat is dit?

Lange files voor Nijmegen. En dat op mijn lege ritje aan het eind van mijn dienst... Grr!! 20 minuten later binnen dan gepland.

De voet van Cees... en de vierdaagse moet nog beginnen. Is hij twee jaar uitgeloot en mag hij nu eindelijk meedoen gebeurt er dit... Als dat maar goed gaat.

Maar hij wil toch van start gaan morgenochtend.

17-7

Wonder boven wonder wel goed geslapen maar om 3.00 uur al niet meer te hanteren. Om 4.10 loopt hij al naar de blarenbus. Die komt om 4.39 uur, maar die wil je natuurlijk niet missen. En je valt heus niet op hoor, iedereen loopt min of meer voor schut. Je kunt je beter zorgen maken over je dikke pootje dan over je outfit.

Ik moet diverse keren wachten vandaag om de meute door te laten. Geeft niet hoor, ik zit droog. Voor hen is het een natte start. Ik heb trouwens een oud compact-cameraatje wat nu mee naar mijn werk gaat omdat ik geen telefoon meer heb met een ingebouwde camera. Hij heeft 3.2 megapixels, maar zo voor het web doet hij het wel leuk. Kan zelfs een filmpje maken zonder geluid. Ooit gewonnen met een fotowedstrijd. Misschien neem ik hem wel erbij mee naar Uganda. Als ik er een 2 gigabyte kaartje in doe kan ik meer dan 2000 foto's maken. Ik kan daar natuurlijk niet altijd de grote camera meenemen.

Bemmel, heenweg.

Nijmegen, Singel.

Bemmel, terugweg.

Dag 1 volbracht... één blaar. Kopje soep en een voetenbadje doet wonderen.

17-2

2e wandeldag van de vierdaagse. Om te beginnen komt de blarenbus niet op de halte vanmorgen waardoor ik halsoverkop Cees en nog twee mensen die staan te wachten naar de Wedren moet brengen. Gelukkig was ik vrij vandaaag anders hadden ze wel een probleem gehad. Gelijk maar even gebeld (naar een rechtstreeks nummer, soms helpt het als je de weg een beetje beter weet als een ander) en hopelijk gaat het morgenvroeg wel goed. Vanmiddag met Paula een poosje kijken rondom de Waalkade. Het is roze woensdag vandaag.

Vast geen loper.

Ouwe rot in het vak... hij heeft een bandje om dus dan denk ik wel dat hij mee loopt.

Zoon, hou jij mijn tassie eens even vast dan kan mama in de zweefmolen.

De dames kunnen goed loederig kijken voor de foto.

Cees ook weer een dag volbracht. Wel zijn enorme bloedblaar laten behandelen. Ze hebben er een foto van gemaakt bij de blarenpost want zo'n blaar hadden ze nog niet gezien. Ik heb er ook een foto van maar zal jullie hier de details daarvan besparen.

19-7

Wat een hondenweer vandaag: heel veel harde regenbuien en nog hardere wind. Mij maakt het niet zoveel uit, ik zit droog maar je zult maar de vierdaagse lopen!

21-7

De laatste dag van de vierdaagse vandaag. Gaan Cees en Wilco het redden??? Ik ga al op tijd naar Nijmegen om kaarten voor de tribune te bemachtigen. Rond 14.00 uur komt Gaby aan met de trein en later treffen we Wim en Anneke ook nog.

Nadat ik de tribunekaarten heb gehaald ga ik eens een poosje op mijn gemakje mensen kijken. Nijmegen is sinds kort een nieuwe parkeergarage rijker en daarboven hebben ze een soort van boulevard gemaakt die van het station naar het Keizer Karelplein loopt. Ziet er prachtig uit! De stroom mensen die naar de intocht gaan kijken houd niet op.

YES!! Daar zijn ze!! ECHTE MANNEN LOPEN DE VIERDAAGSE UIT!!! Wat er ook gebeurt. (En echte vrouwen ook natuurlijk). Kanjers zijn het. Gefeliciteerd!

Het felbegeerde kruisje.

Voor Wilco is het de vierde keer.

21-7

En onderwijl ik ga werken houdt Cees vandaag een dagje rust achter de gerani... ùh achter de gladiolen.
Het bandje houden we nog een dagje om ;-)