Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 28-2018

8-7

Een dijk van een wijf (en vent) in Gendt.

11-7

Met Rosanna ga ik een paar dagen kamperen. Na mijn vroege dienst haal ik haar op en we fietsen samen met tent en spullen naar camping De Waay in Doornenburg. Ongeveer 18 km voor Rosanna en voor mij ietsje meer omdat ik natuurlijk een stukje dubbel moet fietsen. We zetten samen de tent op en daar hebben we een klein probleempje met de rubberen hamer. Omdat de grond vanwege de lange droogte zo hard is geworden krijgen we bijna de haringen niet de grond in. De rubberstuk valt uit de steel en ik krijg het ook niet gerepareerd. Gelukkig hebben de kampeerders naast ons een hamer om even te lenen.

Bed opmaken. Daarna eten we en verkennen we de camping. Voor het zwembad zijn we te laat vandaag dat is al gesloten.

12-7

Na het ontbijt wil ze natuurlijk gaan zwemmen. Daar brengen we de ochtend door. Na het brood eten moet ze toch echt even mee naar Gendt fietsen zodat ik avond eten kan halen. Ik haal ook gelijk voor de volgende dag want iedere dag daarheen fietsen heeft ze echt geen tijd voor. In Gendt eten we een lekker ijsje bij Wijs ambachtelijk ijs. Daarna wil ze weer zwemmen !

Kinderen zijn gelijk vriendjes op een camping.

Isa, het meisje rechts op de foto stond naast ons op de camping. Daarmee heeft ze veel gespeeld.

En van het zakcentje werd vandaag o.a. deze zwemband gekocht.

13-7

Ook vandaag staat in het teken van zwemmen. Behalve een mooi zwembad is er ook een waterspeeltuin die erg leuk is.

De rest van het zakgeld wordt vandaag opgemaakt aan een luchtbed en een duikbrilletje. Overigens lag ik zo'n beetje op apegapen toen ik dat bedje had opgeblazen. Dat ging niet zo gemakkelijk.

De meiden van het animatie team halen rond 18.45 uur de jeugd op voor een theatervoorstelling.

Er is nog kinder-disco en daarna sluiten we nog af met een ijsje. Morgenochtend de boel weer inpakken en naar huis fietsen. Het waren leuke dagen, prachtig weer en we hebben genoten. Behalve gezwommen heeft ze ook in de buiten en binnen speeltuin gespeeld, geknutseld en met vriendjes en vriendinnetjes gespeeld. We zijn in de (keurige) familiedouche geweest. In no time had ze door hoe de camping in elkaar zat en vond ze binnendoor weggetjes. Het weer was heerlijk warm en dat is natuurlijk fijn op een camping met alleen een slaaptentje tot je beschikking. Aan het maisdoolhof zijn we niet eens meer toe gekomen. Kortom een leuke camping voor kinderen. En dat alles kort bij huis.