Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 28-2013

7-7

Familie foto's van m'n collega Albert gemaakt in Meinerswijk. Meinerswijk is een prettige locatie voor dit soort foto's. Er staan wat bunkertjes en een oude steenfabriek. Het blijft toch een heel gedoe om iedereeen op een groepsfoto er goed op te krijgen. Ook het harde zonlicht is niet echt ideaal vandaag. Gelukkig heb ik dan wel het diffuser/reflectiescherm maar daar kan ik niet de hele groep mee diffusen of oplichten, maar voor de individuele portretjes is hij ideaal en in dit geval zijn er genoeg aanwezigen die even met het scherm kunnen assisteren waarvoor dank! Een kleine selectie is hier te zien, de rest is voor de familie.

'Behind the scenes' © Jochem Toonen

Na het eten even iets afgeven bij Maud. Rosanna speelt lekker met het water-piratenschip. Lekkere vrolijke foto's levert dat op. Mede doordat de zon al lager staat en dat schip onder een parasol staat. Dat gaat toch makkelijker als vanmorgen in de volle zon.

Kiekeboe !!

8-7

Aangezien ik nog geen vrienden ben met het appje op mijn telefoon (hij heeft niks gedaan of ik heb hem niet goed aan gezet), laat ik het even zo zien: rondje van 46 km gefietst vanavond. En de hele weg tegenwind gehad.

O ja en een gestroomlijnde outfit, nou ja gestroomlijnd... ik hoop er toch minimaal 5 kilo van af te vallen.

13-7

Vorige week zaterdag tijdens mijn fietsritje werd ik gefotografeerd door een dame en raakte met haar in gesprek. Vandaag de foto per mail gehad. Leuk, sta ik er ook eens op! Bedankt!!

© Anja van Hunnik - www.foto-an.nl