Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 27-2013

1-7

Behalve Agnes kwam vandaag Maria spontaan op de koffie met kleindochter Jackie. Zo langzaam aan worden veel leeftijd genoten allemaal grootouders. Leuk hoor, dit kind heeft enorme grote blauwe kijkers en een hele dikke bos haar. 10 maanden is ze en ik leef me natuurlijk weer even uit met de camera.

Trotse oma natuurlijk.

Grappig, al die gezichts uitdrukkingen van kinderen.

2-7

Warme Betuwse kersen met ijs.

5-7

Mijn fiets terug gevorderd van Mathieu want voor ik er erg in heb is de zomer weer voorbij zonder dat ik er zelf op fiets. Ik ging er min of meer vanuit dat hij maar een week of drie zou blijven toen hij in de laatste week van mei terug kwam vliegen uit Napels maar dat is dus behoorlijk wat langer geworden, eind juli gaat hij terug om zijn reis naar Moldavië te vervolgen. Ik moet namelijk zelf flink trainen en zitvlees ontwikkelen voor eind oktober.... :)

Gisteravond een rondje van 20 km gedaan en vandaag en rondje van 44 km, gedeeltelijk samen met Agnes.

6-7

Rondje Bemmel-Huissen-Arnhem-Oosterbeek (met heuveltjes)- Heteren-Elst-Bemmel. Totaal 42 km. Komt vanmiddag nog een ritje Oosterhout bij met de andere fiets.

Kraamfeest bij Mike en Viorica. Mike is de vriend van Mathieu en oudste zoon van mijn vriendin Henriëtte (volg je het nog?) waar hij naar toe wil gaan fietsen in Moldavië. Ze zijn nu tijdelijk in Nederland ivm de geboorte van Antonio. Naast Mike staat Corstian met dochter Zoë. Twee trotse kersverse vaders.

Mathieu met Zoë.