Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 25-2021

21-6

Eerste dag van de zomer en hele dag regen en 15 graden. Lekker fröbelen dus.

Les uit de Kaleidoscope taster sessions van Angela Anderson.

En deze is van Lifebook 2021. Wel mijn eigen draai aan gegeven. Reflections van Toni Burt.

Ook van de Kaleidoscope taster sessions: Santorini dreaming met Toni Burt maar met een eigen foto.

23-6

Lifebook les: I am important too van Kas Martin, mede flink geinspireerd door Rien, de vrouw die ik vorige week in Hilversum ontmoette.

24-6

Op weg naar Slijk-Ewijk staat er ergens zo'n oude Franse brievenbus, begroeid met diverse soorten mos. De post halen ze er ook niet uit. Zou je dan ook de rekeningen niet hoeven te betalen?

Er klopt dus nog niks van. Thuis ingekleurd.

25-6

Vandaag met Agnes afgesproken om een dagje te fietsen. We komen niet verder dan Persingen. Daar gaan we het kerkje na tekenen met beperkte middelen. Ik was zo stom het etui te vergeten en zij had alleen een paar potloden en een lege fineliner. Toen heeft zij eerst een fineliner gekocht en ik ben me te buiten gegaan aan een vulpen met watervaste inkt. Maar een gum hadden we dus niet. Goed of niet goed, we doen heel zelfverzekerd, er valt niks te verbeteren.

26-6

De vulpen en de watervaste inkt die ik gisteren kocht voor mijn schetsen. Maar ik kan er natuurlijk ook mee schrijven. Ze graveerden er zelfs een naam in. Gekocht bij Penshop Nijmegen Je kijkt je ogen uit daar. Ik heb maar niet te lang rond gekeken want dan was ik was een maandsalaris aan een pen kwijt geweest. Dit is gewoon een eenvoudige vulpen van paar tientjes. Ik denk dat ik voor het laatst op de lagere school met een vulpen heb geschreven maar wat schrijft dat fijn zeg!

Je ziet het bijna niet met het blote oog, maar het staat er toch echt in.

Houtskool. Uiteindelijk toch een beetje kleur ingebracht met pastel potlood.

Niet heel content mee...

Volgende poging, andere bloempot toegevoegd, plantje, sculptuurtje en droogbloemetje erbij.

Kleurtje toegevoegd en de donkerste delen een beetje aangezet met een nat penseeltje. Lastig maar het wordt al leuker met dat houtskool.

En vandaag eet ik iets wat ik als kind niet lekker vond maar nu dus wel. Verse tuinboontjes.