Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 23-2014

1-6

Vandaag de eerste roodharige man in de serie.

Zie verder bij: roodharige Mike

2-6

Aardbeien ontbjtje.

3-6

Middagje Arnhem met Henriƫtte.

Sommige foto's 'moeten' gewoon in zwart/wit. Dit is er zo'n een.

En thuis gekomen een heerlijk tropisch sapje maken. Ben zo blij met de slowjuicer. Ik liep in de stad ook tegen van die dingetjes op om zelf ijslollies te maken.

Mmm lekker hoor, zeker met deze tropische temperaturen.

En Mike komt de foto's halen.

Enig idee wat dit is?

4-6

Afgelopen weekend tijdens de late dienst is er met een vals biljet van 20 euro bij me betaald. Gelukkig kreeg ik het nog vergoed van mijn chef. In het donker kun je hem echt niet onderscheiden van een echte. En je moet er eigenlijk een echte bij houden om het op te merken, het papier is van uitstekende kwaliteit en het ribbeltje 'ribbelde' ook enigzins. Ik heb beide briefjes tegen mijn keukenraam geplakt om de verschillen te zien. Bij de bovenste (de valse) is het watermerk een beetje gelig en de 20 eronder is minder goed zichtbaar.

5-6

Clubwedstrijd Focel met het thema 'verlichting'.

Stemmen tellen.

Nummer 1: Victor (nu nog afwezig maar hij zal later op de avond nog komen). Nummer 2: Gert en nummer 3: Johan.

Foto's bespreken. (Maar dan niet je eigen foto maar die van iemand anders).

Met deze foto is wat meer aan de hand, hij is afgedrukt op een soort reflecterend papier waardoor hij licht geeft als je er met een lampje op schijnt. (Net zoiets als de reflecterende strepen op bv een politieauto). Dat moet natuurlijk even van dichtbij bekeken worden.

Dit was mijn inzending.

De foto van Louis riep bij mij nogal wat vragen op...

Aha! Daar is onze winnaar! Proficiat Victor, terecht gewonnen mijn inziens.

Hij mag zelf nog iets zeggen over zijn foto.

6-6

Mijn vakantie is begonnen! Eerst maar eens even lekker in de tuin genieten van een kop thee.

7-6

Agnes had me gezegd om 10.00 klaar te staan zonder te zeggen wat we gingen doen. Maar het hele 'meidengeinteam' zit in het complot. Dus Margriet komt me halen, ik moet mee met de fiets, we gaan naar Nijmegen met de bus. Daar treffen we Agnes. Dan met de trein naar Cuijk want daar woont Sonja. We worden onthaald met koffie/thee/beschuit met aardbeien. Roy brengt ons even naar het begin van de wandelroute. Ongeveer halverwege de route wonen de ouders van Sonja, waar we een picknick houden en een leuk spel doen. De vader van Sonja is ook busschauffeur geweest dus er komen nog wat oude foto's tevoorschijn en er worden herrinneringen opgehaald. Natuurlijk heel veel gekletst. Super gezellig dagje gehad.